"En İyi Kadın Sunucu" Karaman'dan

TAKİP ET

3

3. Kızkalesi Medya Günleri etkinliklerinde, 16 il ve KKTC gazetecilerinin arasından sıyrılan Şerife Dökme, En İyi Kadın Sunucu ödülüne layık görüldü.

Adana, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Aksaray, Konya, Niğde, Karaman, Nevşehir, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Ankara, Mersin ve ilçelerinde yerel yayın yapan medya kuruluşları ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yerel ve ulusal gazetecilerinin bir araya geldiği etkinlik 29 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi.

Basının sorunları ile ilgili çalıştayın yapıldığı etkinliğe 9 üniversitenin iletişim fakültelerindeki akademisyen ve öğrenciler de katıldı.

Etkinlikte, tanınmış spiker Gülgün Feyman, Hürriyet köşe yazarı Ömür Gedik ve Haber Türk Genel Müdürü Veyis Ateş de konuşmalar yaparak katılımcılara bilgilerini aktardılar.

3. Kızkalesi Medya Günleri kapsamında 38 kategoride düzenlenen Kızkalesi Medya Ödüllerinin de sahiplerini bulduğu etkinliğin son gününde, Karaman Radyo 103 sunucusu Şerife Dökme, Yılın En İyi Kadın Radyo Sunucusu ödülüne layık görüldü. Dökme'nin ödülünü Karaman'ın Sesi Gazetesi Haber Editörü Sultan Akbulut aldı.