Ekmeğimizle oynuyorlar!

TAKİP ET

Millet olarak sofralarımızdan bir an olsun eksik etmediğimiz, onsuz bir öğünü dahi düşünemediğimiz ekmeğimizin üretimindeki vurdumduymazlıklar sağlığımızı da tehdit ediyor

Millet olarak sofralarımızdan bir an olsun eksik etmediğimiz, onsuz bir öğünü dahi düşünemediğimiz ekmeğimizin üretimindeki vurdumduymazlıklar sağlığımızı da tehdit ediyor.

Whatsapp İhbar Hattımıza müracaat eden Karamanlı bir vatandaşımızın, bir ekmek fırınında çekmiş olduğu görüntüler insanın kanını donduracak cinsten. Sağlıksız bir ortamda, pisliğin yoğun olarak hakim olduğu bir fırında çekilen görüntülerde, hamur makinelerinin, üretim bantlarının ve genel çalışma ortamının pis durumu gözler önüne seriliyor.











Bu fırın Karaman'da. Görüntülerin ardından, ilgililerinin konuya hassasiyet göstererek, gereken denetimleri yapmalarını bekliyoruz.











Biliyoruz ki, şimdi haberin altına, "hangi fırın", "isim yazın" veya küfürler, hakaretler etmek isteyecek okurlarımız da olacak. Kızmakta haklısınız; biz de kızdığımız için haberini hazırlayıp size duyurmaya çalıştık. Ancak ne kimseyi linç etmek, ne de fırınları zan altında bırakmak değil amacımız. Haberde görüntüleri olan sadece bir fırındır. Tüm fırınların böyle olmadığına inanıyoruz. İlgili kurum yetkilileri inceleme yapmak için firma bilgisi isterlerse, kendilerine bilgileri verebiliriz. Siz de lütfen konunun hassasiyeti gereği, kızgınlık ifadelerinizi bırakmanın yanında, paylaşıp herkesin haberinin olmasını sağlayın ve haberimizi ilgililerine iletiniz ki, soframıza oturduğumuzda, tüm Karaman olarak, içimiz rahat bir şekilde elimizi ekmeğe uzatabilelim.

ekmek ekmek fırını fırın hamur karamanlı pislik WhatsApp ihbar hattı