Dünyanın keşfedilmemiş bazı plajlar içerisinde Türkiye de var

TAKİP ET

-Anse Coco – Seyşeller Palmiye ağaçları sayesinde altın kum, sığ doğal havuz suyu ve gölgelik sunan buradaki tüm öğleden sonrayı burada geçirmek, sahilde rahatlamak ve suda kürek çekmek turistlerin va

-Anse Coco – Seyşeller


Palmiye ağaçları sayesinde altın kum, sığ doğal havuz suyu ve gölgelik sunan buradaki tüm öğleden sonrayı burada geçirmek, sahilde rahatlamak ve suda kürek çekmek turistlerin vazgeçilmez etkinliklerinden bir kaçıdır.



– Bozukkale Koyu, Marmaris, Türkiye


Gecesi ve gündüzü farklı eğlenceler sunan Bozukkale Koyu, bir tatil için bulunmaz bir nokta olup, ziyaret eden turistlerin severek tekrar geldikleri bir plajdır. Tertemiz koyun plajlarında dilediğiniz kadar kulaç atabilir ve yaz sıcaklarından kolaylıkla uzaklaşabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra Koy, mavi yolculuk yapanların da uğrak yerlerinden biri olup ekonomik tatil isteyenlerin ilk tercih ettiği bölgelerin başında gelmektedir.



– Kara Ada, Palawan – Filipinler


Güneydoğunun en beğenilen adalarından birisi olan adanın, lüks resortlar, şahane plajlar, vahşi yaşam, el değmemiş ormanlar ve milli parklar ile ilgi çeken bir bölge olarak tercih edilmektedir.  2007 yılında National Geographic Traveler dergisi tarafından Doğu ve Güneydoğu Asya’nın en çekici adası seçilmiş olan kara ada, biyoçeşitlilik bakımından oldukça zengin bir yerdir.



-Gunung Payung Plajı – Bali


Gunung Payung Plajı’na ulaşmak, Nusa Dua’dan Kutuh köyüne yaklaşık yarım saatlik bir sürüş gerektiriyor. Ana Jalan Gunung Payung yolu boyunca, aynı zamanda 18 delikli Bukit Pandawa Golf Kulübü’nün peyzajlı yeşillikleriyle ve engebeli kireçtaşı alanıyla karşılaşıyor olup, keyifli tatil sürebiliyorsunuz.  Likoma Adası, Malavi – Afrika


Malavi, Afrika’da bulunan, gelir seviyesinin inanılmaz düşük olduğu, yoksulluğun her köşede hissedildiği bir Afrika ülkesi olmakta. Afrika’nın genelindeki gibi büyük şehir hayatları olmayan, insanların hala balıkçılık, tarım ve tahta yontmadan para kazandığı bir yer olarak bilinmekte. Bunun yanı sıra ulaşım, konaklama ve yemek seçeneklerinin çok ucuz olması ve insanların sırt çantalılara çok iyi davranması da burayı turistik hale getirmiş bir neden olarak biliniyor.



-Hiriketiya Plajı – Sri Lanka


Matara’da yer alan Villa Hiriketiya Beach, Weherahena Budist Tapınağı’na 14 km, Matara Kalesi’ne ise 17 km uzaklıktadır. Ücretsiz özel park yeri olup, eğlenceli vakit geçirilebilen bir plajdır.



– Skoutari, Yunanistan


Çiftler özellikle burayı tercih ediyor olması ve turistlerin severek geldikleri yerler arasında bulunması tercih edilme payını yükseltiyor.  Ucuz uçak bileti için biletlerinizi erkenden almayı unutmayın.