Doğukışla Gençlik 1. lige çıktı

TAKİP ET

Konya'da düzenlenen müsabakalar sonunda Doğukışla GSİ Kulübü 1

Konya'da düzenlenen müsabakalar sonunda Doğukışla GSİ Kulübü 1. lige yükselen 4 takım arasına girdi.

Türkiye Satranç Federasyonu'nun (TSF) düzenlediği Satranç Birinci ve İkinci Ligi tamamlandı.

Satranç Birinci Lig ve Satranç İkinci Ligi'nde dereceye giren takımlar açıklandı.

Türkiye Satranç Birinci Ligi ޞampiyonu İzmir Rota Koleji Spor Kulübü olurken, İkinci Lig'de de İzmir Berk Tuğra Çalışkan Satranç Kulübü elde etti.

Birinci Ligde İzmir Rota Koleji Spor Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Darüşşafaka Spor Kulübü, Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi'ne yükseldi.

İkinci Lig'de ise ilk dört sırayı alan İzmir Berk Tuğra Çalışkan Satranç Spor Kulübü, Giresun Bulancak İhsaniye Gençlik ve Spor Kulübü, Karaman Doğukışla Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Malatya Yeşilyurt Belediye Spor Kulübü Türkiye Satranç Birinci Ligi'ne çıktı.

TSF Başkanı Gülkız Tulay'ın Süper Lig ve Birinci Lig'e yükselen takımları ve masa derecesi elde eden sporcuları tebrik ettiği konuşmasının ardından üst liglere yükselen takımlara kupa ve madalyaları verildi.


AA

Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Darüşşafaka Spor Kulübü Doğukışla GSİ Kulübü Giresun Bulancak İhsaniye Gençlik ve Spor Kulübü Gülkız Tulay İzmir Berk Tuğra Çalışkan Satranç Kulübü İzmir Rota Koleji Spor Kulübü Karaman Doğukışla Gençlik Spor ve İzcil