Dizleri ve göğsünden bıçakladı

TAKİP ET

Karaman'da sabaha karşı çıkan bir kavgada 1 kişi alacaklısı tarafından bıçaklandı

Karaman'da sabaha karşı çıkan bir kavgada 1 kişi alacaklısı tarafından bıçaklandı.

Merkeze bağlı Yollarbaşı Köyünde, Karaman - Konya Karayolunun 12'nci kilometresinde bir araç içinde görüşülen alacak verecek meselesi, kanlı bitti.

Sabaha karşı 04:40 sıralarında meydana gelen olayda, haber merkezimin elde ettiği bilgilere göre, bir başkasının sürücülüğünü yaptığı otomobilde yolcu olarak bulunan ve alkol alan iki kişi, aralarındaki alacak - verecek konusunu görüşmeye başladılar.

Taraflar aralarında anlaşamayınca şahıslar alkolün de etkisi ile tartışmaya başladılar. ޞahıslardan birisi üzerinde taşıdığı bıçağı çıkararak saldırmaya başladı. Tartıştığı şahısı her iki dizinden ve göğüs bölgesinden bıçaklayan şahıs olay yerinden kaçtı.

Uğradığı bıçaklı saldırı nedeniyle ağır yaralanan İ.T. (48), acilen Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan ve hayati tehlikesi olduğu belirlenen İ.T.'nin, yoğun bakım ünitesine alındığı ve yapılan ameliyatının ardından tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Bıçaklı saldırganın izini süren Karaman İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, firari şüphelinin Çumra'ya kaçtığını belirledi. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla operasyon başlatan jandarma, zanlıyı Çumra'da saklandığı evde ele geçirdi.

ޞüphelinin işlemlerinin ardından Karaman Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiği, çıkarıldığı mahkeme tarafından da tutuklanarak, Karaman M Tİpi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiği bildirildi.

alacak - verecek konusu alkol Bıçaklı saldırgan bıçaklı saldırı Cumhuriyet Savcısı çumra hayati tehlike jandarma Karaman Karaman - Konya karayolu Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı karaman devlet hastanesi Karaman İl Jandarma Komutanlığı Karaman M Tİpi Kapal