"Demokrasiden yana taraf olun"

TAKİP ET

İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

İsmet Hatipoğlu yazılı açıklamasında şunları kaydetti:

"Değerli Karaman'lı hemşehrilerim, 
Bildiğiniz üzere yarın ülkemiz adına tarihi ve önemli bir seçime gideceğiz."

"Bizler İYİ Parti Karaman Teşkilatları olarak her zaman milletimizi, insanımızı merkeze koyarak makulun peşinde, gerçeklerin izinde olduk. Hiç kimseyi ötekileştirmeden milletimizin hakkını kendine vermek için mücadele verdik. 

Seçim sürecinde asla kötü dil kullanmadık. Hep sevgiden, kardeşlikten birlik ve beraberlikten yana olduk. Bir tek insanımızın ayağına taş değmesin diye uğraştık. Türk milletini ayrıştıran bir siyaset anlayışına asla sahip olmadık; bundan sonra da olmayacağız!

Yarın Türk milleti adına çok önemli bir gündür. Demokrasi, hukuk ve adalet kavramlarının yeniden ülkemize hakim olacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Aklın, bilimin ve mantığın ekseninde; inancımızı zedelemeden İYİ ve güzel günlere kavuşmaya Allah'ın izniyle çok az kaldı.

14 Mayıs akşamı sonuç ne olursa olsun her zaman olduğu gibi biz milletimizin sandığa yansıyan iradesine saygı duyacağız. 15 Mayıs sabahı doğan güneş ile kardeşliğimizi yeniden pekiştireceğiz. 

Tüm Karaman'lı hemşehrilerimden demokrasiden yana taraf olmalarını, iradelerini sandığa yansıtlamalarını arzu ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle yarınki seçimin ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olmasını diliyor; hemşehrilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum."