Dedeye Doğum Günü Hediyesi Ne Alınabilir?

TAKİP ET

Kimi zaman anne babamızdan isteyemediğimiz şeyleri rahatlıkla istediğimiz, bizlere prens ve prenses gibi davranan sevimli büyüklerimizdir onlar.

Bizlere karşı herkesten çok daha yumuşak ve hassastırlar, zaten herkes torun sevgisinin çok farklı olduğunu söyler. Belki uzun süren aradan sonra onlara özledikleri küçük bebek sevgisini yaşattığımız için olabilir. Her neyden kaynaklansa da onlarla özel bağlarımız olur ve özellikle dedelerimizin hikayelerini dinlemek aşırı keyiflidir. Bizlere anne babamızın verdiği sevgiye en yakın sevgiyi ve şefkati gösteren tonton dedelerimize kral gibi davranma vakti bizde! Çünkü doğum günü, bayram yahut yılbaşı yaklaşıyor ya da sebepsiz yere onu neşelendirmek istiyoruz. Ona, bu uzun yaşamında henüz deneme fırsatı bulamadığı şeyleri, hediye olarak sunmaya ne dersiniz? Ayrıca klasik hediyeliklerden çok daha anlamlı ve seçmesi pratik olacak! bodo.com’u keşfederek onlarca deneyim sürprizini çok sevdiğiniz dedelerinizle paylaşma fırsatı yakalayın. Eşsiz tarzıyla sizi çok heyecanlandıracak olan bu fırsatları, Dedeye doğum günü hediyesi bölümünde görebilirsiniz. bodo’nun alıştığımız hediye tarzının dışına çıkmış olması, bize gerektiğinde yenilikçi olabilmenin güzelliğini aktarıyor.

Dedeye doğum günü hediye tavsiyeleri

Bildiğiniz üzere hepimiz yaşlandıkça her ne kadar olgunlaştığımızı hissetsek bile ileri düzeylere varıldığında bir çocuk hassasiyetine bürünürüz. Bunun bazı olumsuz yönleri olduğu gibi, küçük sürprizlerden çok mutlu olma gibi harika tarafları da vardır. Aslında bir nebze çocuk olmanın güzelliğini yeniden keşfediyoruz denebilir. Siz de dedenizi böylesine saf kalpli ve sürprizleri çok seven biri olarak görüyorsanız, muhtemelen bu hediyelere verdiği tepki sizi daha da şaşırtacak! Çünkü bodo şaşırtır herkesi! bodo’nun deneyim alanında sunduğu hediyeler ile günümüzdeki stres, bunalım, içe kapanıklık, sosyal medyaya olan aşırı bağımlılık, hareketsizlik, verimsiz vakit geçirme ve dünyadan geride kalma gibi problemlerden de ayrıca sıyrılmış oluyoruz. ‘’Tekno’’, ‘’SPA ve Masajlar’’, ‘’Uçuşlar’’, ‘’Romantik’’, ‘’Aktivite’’, ‘’Restoranlar’’, ‘’Yemek Workshop’ları’’ gibi kategorilerden oluşan deneyim sürprizleri ile ona, hayallerini süsleyen mutlulukları uzatabilirsiniz. Gençliğinde severek yaptığı meslekle ilgili ya da yenilerde ortaya çıkan etkinliklerden merak ettiğini bildiğini tüm deneyimleri değerlendirebilirsiniz.

Dedeye doğum günü hediyesi ne verilir?

Ona yaşamın tüm hızıyla ve neşesiyle devam ettiğini gösteren sürprizler sunmaya hazır mısınız? "Boeing 737 Uçuş Simülatörü Deneyimi" ile uçmayı, "Yunuslarla Yüzme" ile canlılar dünyasında kulaç atmayı sunun.  "Et Yemekleri Yapım Dersi" yeni uğraşı olsun.  "İki Kişi için Jazz & Yelken" eşiyle eski romantik anılarına götürsün. "İki Kişi için Hafta Sonu Kaplıca Tatili" her açıdan rahatlık sağlasın.  "Kendi Aracınız ile Off Road Sürüş Eğitimi" heyecanın yaşla sınırlı olmadığını kanıtlasın. "Aile için Tarihi Vapurda Terasta Kahvaltılı Boğaz Turu" keyfi dibine kadar yaşasın. Ona yaşamak için asla geç kalmadığı yüzlerce heyecanı, bodo farkıyla sunun.