Daran Köyü öğrencilerine destek

TAKİP ET

Sarıveliler MHP İlçe Teşkilatı, farklı merkezlerde eğitim seferberliği etkinliği düzenliyor

Sarıveliler MHP İlçe Teşkilatı, farklı merkezlerde eğitim seferberliği etkinliği düzenliyor.

İlçeye bağlı Daran Köyü İlkokuluna kitap, kırtasiye, giyim ve ders araç gereçlerinden oluşan yardım kolileri götüren Milliyetçi Hareket Partisi Sarıveliler İlçe Başkanı Kasım Tunç, yardımcısı Mehmet Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri, düzenledikleri etkinlikle, öğrencilere koli içeriklerini dağıttı.



Öğrencilerle tek tek ilgilenen Tunç burada yaptığı konuşmasında, "Biz Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı olarak periyodik bir şekilde ilçemize bağlı köylerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızı dinliyor varsa sorunlarına birlikte çözüm arıyoruz. Daha önceden yaptığımız çalışmalar neticesinde bu köyümüzde öğrencilerimizin bir takım ihtiyaçları olduğu bilgisini almamız üzerine elbise ve kırtasiye malzemelerinden oluşan hazırlıklarımızı yaparak geldik. Bugün Daran Köyü’müze gerçekleştirdiğimiz ziyarette imkanlar dahilinde öğrencilerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Birlikte olmaktan keyif aldığımız çocuklarımızın neşelerine ortak olduk. Öğretmenlerimize ve velilerimize sözümüz odur ki her yıl Daran İlkokulu başta olmak üzere tüm okullarımıza yardımlarımız periyodik olarak devam edecek" dedi.



Anlamlı bir etkinlik yapıldığını söyleyen Daran Köyü muhtarı Gani Yunt, ziyaret ve etkinlikten duydukları mutluluğu ifade ederek MHP ilçe Başkanı Kasım Tunç ve yönetimine teşekkürlerini bildirdi.

Etkinlik öğrencilerle çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Daran Köyü eğitim seferberliği Gani Yunt kasım tunç Mehmet Mutlu MHP Milliyetçi Hareket Partisi