Çuval içinde 3 ceset bulundu

TAKİP ET

Karaman'ın Sarıveliler ilçesi, Taksitepe mevkisi olarak adlandırılan bölgede sürü otlatan bir çoban, bulduğu kömür çuvalını inceleyince insan kemikleri ile karşılaştı

Karaman'ın Sarıveliler ilçesi, Taksitepe mevkisi olarak adlandırılan bölgede sürü otlatan bir çoban, bulduğu kömür çuvalını inceleyince insan kemikleri ile karşılaştı.

Olay üzerine inceleme başlatan İlçe Jandarma ekipleri, çuval içindeki kemiklerin 3 farklı insana ait olduğunu belirledi.

[caption id="attachment_44035" align="alignnone" ] Çuval içinde 3 ceset bulundu[/caption]

Kemiklerle ilgili adlı tıp incelemesi başlatılırken, çuvalın bulunduğu bölgede yapılan olay yeri incelemelerinde kimlik tespitine yönelik başkaca herhangi bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi.

Adli Tıp Kurumuna gönderilen cesetlerin incelemelerinin tamamlanmasının beklendiği olayla ilgili olarak, bölgede kaçak kazı yapan definecilerin cesetleri bularak çuval içinde bir yere bırakmış olabilecekleri ihtimalinin kuvvetli olduğu üzerinde duruluyor.

adlı tıp incelemesi Adli Tıp Kurumu defineci insan kemikleri jandarma kaçak kazı Karaman kömür çuvalı olay yeri inceleme sarıveliler Taksitepe mevkisi