Cumartesi Pazarı haberi manşetten Gündem'de

TAKİP ET

Cumartesi Pazarındaki trafik sorununu aktardığımız haberimizin ardından, Karaman Gündem Gazetesi de konuyu manşetten verdi

Cumartesi Pazarındaki trafik sorununu aktardığımız haberimizin ardından, Karaman Gündem Gazetesi de konuyu manşetten verdi.

Karaman'ın en etkili günlük gazetelerinden olan Karaman Gündem Gazetesi, yaşanan trafik sorununu aktardığımız ve okurlarımız tarafından büyük destek gören haberimizin ardından, Cumartesi Pazarındaki soruna, birinci sayfasında yer ayırarak, manşetten duyurdu.

Karaman Gündem Gazetesi, 12 Eylül Salı günü yayımlanan sayısında (bugün), Cumartesi günleri Dr. Aziz Tarhan Caddesine kurulan pazar dolayısıyla, Fevzipaşa Caddesinde yaşanan trafik kargaşasını ele aldığı haberinde, cadde üzerinde yapılan uygunsuz parklar nedeniyle sürücü ve yayaların yaşadığı sorunlar, pazar alışverişine gelen vatandaşların, yolun sol tarafına araç park etmeleriyle sık sık kilitlenen trafikten rahatsız olan halkın şikayetleri dile getirdi.



Haberimizin ardından, Karaman'ın etkili günlük gazetesinde de konunun ele alınması, Karamanlıların sorunun çözüleceğine dair umutlarını artırdı.

Cumartesi Pazarı Dr. Aziz Tarhan Caddesi Fevzipaşa Caddesi Karaman Karaman Gündem Gazetesi trafik sorunu