Cumartesi Pazarı bildiğiniz gibi değil

TAKİP ET

Geçen haftaki haberimizin ardından, Fevzipaşa Caddesinin her köşesi, saygıyla doldu

Geçen haftaki haberimizin ardından, Fevzipaşa Caddesinin her köşesi, saygıyla doldu.

Cumartesi Pazarı kurulduğu gün, Fevzipaşa Caddesinde saygısız sürücüler nedeniyle yaşanan, trafik kargaşasını aktardığımız haberimizi dikkate alan sürücüler, bugünkü pazara, yanlarında saygılarını da getirdiler.

Pazarın bitiminde bulunan, Karaman Emniyet Müdürlüğü kavşağında konuşlanan trafik polisinin, dikkati çektiği bugünkü Cumartesi Pazarında, Fevzipaşa Caddesinin rahat ortamı da gözden kaçmadı.

Alışverişe otomobilleri ile gelen vatandaşların, araçlarını Mümine Hatun İlköğretim Okulu bahçesine koyarak, cadde üzerinde sıkışıklığa meydan vermemekteki ısrarlı tutumlarını, takdire şayan bulduğumuzu da söylemek gerekir.

Evden aceleyle çıktıklarından olsa gerek ki, yanlarında diğer sürücülere ve yayalara sunulmak üzere yeterli saygı bulunmayanlar da, hiç sorun yaşamadılar. Trafik Şube Müdürlüğü, mükemmel bir öngörü sergileyerek, kavşakta ve cadde boyunca oluşturduğu satış standları ile, saygısının süresi dolmuş, ya da yetersiz bakiyeli saygıya sahip sürücülere, 95 TL karşılığında, yepyeni, pırıl pırıl saygılarını teslim ettiler.

Bugünkü pazarda yaşanan tek sıkıntı, trafik polisinin bileğindeki yorgunluktan ibaretti. Her ne kadar görevi başında olduğu için yorum yapmaktan kaçınsa da, 95 TL'lik saygı evraklarını düzenlemekten pek hoşnut görünmüyordu kendisi.

Karaman için iyi bir gelişme bu. Yayınımızı dikkate alan tüm ilgililere sonsuz teşekkür ediyoruz.

Bundan sonrasında yapılacak olan iş, sanırım pazar yerinin uygun bir alana taşınması için, Karaman Belediyesine düşüyor. Bu konuyu da takip ediyor olacağız.

Cumartesi Pazarı Fevzipaşa Caddesi Karaman Mümine Hatun İlköğretim Okulu trafik kargaşası trafik polisi