Çölyak hastalarına müjde

TAKİP ET

Karaman'da Chef Glutensiz Unlu Mamülleri çölyak hastaları için glütensiz unlu mamuller üretiyor

Karaman'da Chef Glutensiz Unlu Mamülleri çölyak hastaları için glütensiz unlu mamuller üretiyor.

Çölyak Hastalığı ince bağırsağın buğday, arpa, çavdar ve yulaf gibi tahıllarda bulunan glüten adlı proteine karşı ömür boyu süren ve kronikleşen alerjisidir.

Çölyak Hastaları glutenli yiyecekler tükettiklerinde bağırsakta oluşan alerji nedeniyle bağırsak içleri tahrip olduğundan, bağırsaklarda küçülme başlar ve alınan gıdalar emilemez hale gelir. Sonuçta beslenme yetersizliği, arkasından da hastalık belirtileri ortaya çıkar.

Karaman, çölyak hastalarının tahıllardan elde edilen gıdaları rahatça tüketebilmesi için üretim yapan bir işletmeye kavuştu. Unlu mamüller üzerine hizmet veren işletme, gluteni alınmış malzemeler kullanıldığından, çölyak hastaları için bugüne kadar Karaman'da yapılmış en ciddi hizmet olarak karşımıza çıkıyor.

Chef Glutensiz Unlu Mamülleri, Cumartesi Pazarı Peynirciler Sokağında hizmet veriyor. Daha açık adresi ise; Cedit Mahallesi İbrahim Baran Caddesi 26/c KARAMAN

Telefonla ulaşmak isteyenler 0546 483 93 83 / 0543 550 1991 no'lu hatlardan Chef'le bağlantı kurabilir..

0543 550 1991 0546 483 93 83 alerji arpa buğday çavdar Chef Glutensiz Unlu Mamülleri çölyak çölyak hastaları Cumartesi Pazarı Peynirciler Sokağı glüten glütensiz glütensiz unlu mamuller Karaman yulaf