"Çocuklarımızın kaygılarını görüyor ve dikkate alıyoruz"

TAKİP ET

Milletvekili Adayı Soyfidan, Mesleki (Çıraklık) Eğitim Merkezi'nde öğrencilerle bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisi Karaman 1. sıra milletvekili adayı Mesut Soyfidan, ekibiyle beraber Mesleki (Çıraklık) Eğitim Merkezi’nde öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Soyfidan gerçekleştirdiği ziyarette, “Çıraklık eğitim merkeziyle alakalı bir çok projemiz var. Bu konuyla ilgili en önemlisi olarak gördüğümüz mesleki eğitim merkezinin çok geniş bir yerleşkeye yeniden kurulması. Öğrencilerimizin yuvası olarak gördüğü bu mekanı daha güvenli, daha geniş ve daha ferah bir eğitim merkezi haline getirmeyi arzu ediyoruz. Buradaki öğrencilerimize yeni teknolojik alet ve araçlar sağlayarak profesyonel çırak, kalfa ve ustalar yetiştirmeyi hedefliyoruz. 

Çocuklarımızın kaygılarını görüyor ve dikkate alıyoruz. Sanayimizin kalkınması, gençlerimizin geleceğe güvenle bakması ve ilimizin istihdam kapasitesinin artması bu projeye bağlı. Karaman’ın çocuğu Karaman’ın çocuğuna sahip çıkmazsa kim sahip çıkacak? Mesut abileri gençler için çalışacak ve onlara Allah’ın izniyle güzel bir gelecek inşaa edilecek.” dedi.

Mesut Soyfidan öğretmenlerle yaptığı görüşme sonrasında, okul müdürü Muzaffer Çiftçioğlu’nu da makamında ziyaret ederek projeleri konusunda istişarelerde bulundu.