Çırılçıplak soyup videosunu çekmişler

TAKİP ET

Konya'nın Selçuklu ilçesi Sille Caddesi'nde meydana gelen olayda, mobilyacı M

Konya'nın Selçuklu ilçesi Sille Caddesi'nde meydana gelen olayda, mobilyacı M.D. (19), 5 ay önce sosyal medyadan evli ve 1 çocuk babası H.H.A. (29) ile tanışıp arkadaş oldu.

Tanıştıktan bir süre sonra M.D., H.H.A. ile görüşmek istediğini söyledi ve aynı mesleği yaptığı arkadaşları H.A. (19), Z.T. (21) ve M.K. (20) adlı şahısları da yanına alarak H.H.A. ile buluştu.

Buluştuktan sonra alkol alan grup, bir süre sonra Sille Barajı civarında H.H.A.'ı elbiselerini çıkartarak darp ettiler. Bir yandan da bu anları videoya çeken şüpheliler, H.H.A.'a 40.000 TL vermemesi halinde görüntüleri sosyal medyada paylaşacaklarını söyleyerek şantaj yaptılar.

Kendisine ait tavuk çiftliğine giderlerse saldırganların istedikleri miktar için senet verebileceğini söyleyen H.H.A., gittikleri merkez Karatay ilçesindeki tavuk çiftliğinde, şüphelilerin elinden kaçmayı başararak, yakındaki bir eve sığındı. ޞüpheliler ise H.H.A.'ın 750 lirasını, kredi kartlarını ve otomobilini alarak çiftlikten ayrıldı.

Hastaneye kaldırılan H.H.A.'ın ifadesini alan güvenlik güçleri, adresini belirledikleri M.D.'yi gözaltına aldı. M.D.'nin ifadesinin ardından diğer 3 kişiyi de kısa sürede yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama ve şantaj suçlarından adliyeye sevk edildi.

ޞüphelilerin, polisteki ifadesinde, kendi cep telefonlarıyla çektikleri videoları sildiklerini ancak H.H.A.'ın telefonundan çektikleri videoyu silmeyi unuttuklarını söyledikleri öğrenildi.

Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, kendilerini görüntülemeye çalışan gazetecilere, "Çekmeyin adam mı öldürdük" diye tepki gösterdi.

 



AA

cep telefonları darp kasten yaralama kişiyi hürriyetinden yoksun kılma konya Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi mobilyacı şantaj selçuklu Sille Sille Barajı Sosyal Medya yağma