Cinayeti, ayakkabıdaki kan ortaya çıkardı

TAKİP ET

Çiftlikte boğaz kesilerek işlenen cinayetin şüphelisi, Ankara'ya kaçtığı sırada yakalandı

Çiftlikte boğaz kesilerek işlenen cinayetin şüphelisi, Ankara'ya kaçtığı sırada yakalandı.

Bir çiftlikte işçi olarak çalışan Afganistan uyruklu Azizullah Beryal'i, maktul gibi 19 yaşında olan arkadaşı Sıbghatullah Hosseınkheıl'in işlediği ortaya çıkarıldı.

Afgan uyruklu Sıbghatullah Hosseınkheıl'in cinayeti işlediği, ayakkabılarına damlayan kan damlasından yola çıkılarak tespit edildi.

Arkadaşı olan maktulü 11 yerinden bıçaklayıp, boğazını keserek öldürdüğü şüphesi ile aranan Sıbghatullah Hosseınkheıl, Ankara'ya kaçmaya çalıştığı sırada yakalandı.

5 Eylül tarihinde, Çumra'nın İstiklal Mahallesindeki bir çiftlikte meydana gelen olayda, çiftlik sahibi Mehmet Demircan, bir seneye yakındır çalıştırdığı ve çiftlikte yatıp kalkan Afganistan uyruklu Azizullah Beryal'ı iddialara göre odasında kanlar içinde cansız yatarken buldu.

Maktulün yapılan otopsisinde, 11 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Olayı soruşturan polis, maktulün son görüştüğü arkadaşını belirleyerek, evine yaptığı baskında, ayakkabısında kan lekelerini belirledi.

Sıbghatullah Hosseınkheıl'in peşine düşen polis, şüpheliyi Ankara'da yakaladı. Çumra Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgulamasında şüpheli, Beryal'i alkollü oldukları sırada çıkan tartışma nedeniyle bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

Sıbghatullah Hosseınkheıl, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Afganistan uyruklu Azizullah Beryal cinayet çumra Çumra Emniyet Müdürlüğü Mehmet Demircan Sıbghatullah Hosseınkheıl