Çılgın Sayısal Loto sonuçları

TAKİP ET

Çılgın Sayısal Loto sonuçları canlı yayında belirleniyor

Çılgın Sayısal Loto sonuçları canlı yayında belirleniyor.

Çılgın Sayısal Loto çekilişi saat 21:30’da yapılır. Çılgın Sayısal Loto çekilişleri her hafta pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri yapılıyor. Çekilişin ardından merak edilen şanslı numaralar açıklanıyor.



29 Eylül Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonucu kazandıran numaralar 1 14 20 31 46 50 oldu.

Milli Piyango İdaresi (MPİ) 27 Eylül Süper Loto sonuçları: 8 - 35 - 7 - 5 - 44 - 37

Adı değiştirilen Sayısal Loto, artık Çılgın Sayısal Loto oldu.



Çılgın Sayısal Loto kuralları ise şöyle:

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Sen Seç!

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto’nun geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.



Sistem Oyunu

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyun, bir kuponda 6’dan fazla rakam seçilmesiyle oluşur. Oyuncular, altıdan fazla rakam seçerek seçilen rakamlarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler..

Çılgın Sayısal Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabiliyor.

29 Eylül Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonucu Çılgın Sayısal Loto Çılgın Sayısal Loto çekilişi Çılgın Sayısal Loto kuralları Çılgın Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango Milli Piyango İdaresi Milli Piyango uygulaması Online Çılgın Sayısal Loto Sayısal Loto