Ceyda'nın katili yakalandı

TAKİP ET

Karaman'da bir parkta öldürülen 18 yaşındaki Ceyda Aycan'ın katili, Ankara'da yapılan operasyonla ele geçirildi

Karaman'da bir parkta öldürülen 18 yaşındaki Ceyda Aycan'ın katili, Ankara'da yapılan operasyonla ele geçirildi.

2 Ocak tarihinde, Sakabaşı Mahallesinde konuşmak için çağırdığı eski kız arkadaşı Ceyda Aycan'ı tartıştıktan sonra 3 el ateş ederek öldüren Durmuş Türkiş'in şehri dışına kaçtığı bilgisini elde eden Asayiş ޞubeye Müdürlüğü, oluşturduğu özel bir ekip ile cinayet zanlısını yakalama çalışması başlatmıştı.

Cinayeti işleyerek, Karaman'da kaçan Durmuş Türkiş'in, F.K. adlı arkadaşının yardımı ile Ankara'da bir gazinoda işe başladığını tespit eden polis, sahte kimlikle saklanmaya çalışan cinayet zanlısını yakalamak için düğmeye bastı.



Ankara'nın Polatlı ilçesinde zanlının çalıştığı belirlenen gazinoya gece operasyon düzenleyen, Karaman özel polis ekibi, firari cinayet zanlısı Durmuş Türkiş ve ona yardımcı olan F.K. adlı arkadaşını yakaladı.

Cinayet zanlısı ile birlikte, Ceyda Aycan cinayetinde kullanılan tabancayı da ele geçiren özel ekip, zanlı ve arkadaşını gözaltına alarak Karaman'a getirdi.

ޞahısların, Karaman Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, bugün adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

ankara Asayiş Şubeye Müdürlüğü Ceyda Aycan cinayet cinayet zanlısı Durmuş Türkiş Karaman Karaman Emniyet Müdürlüğü polis sahte kimlik Sakabaşı Mahallesi