Cephaneliği jandarma buldu

TAKİP ET

Karaman Jandarma Komutanlığı ekipleri, yakaladığı bir şüpheliyle ilgili yaptığı çalışmada adeta bir cephanelik ortaya çıkardı

Karaman Jandarma Komutanlığı ekipleri, yakaladığı bir şüpheliyle ilgili yaptığı çalışmada adeta bir cephanelik ortaya çıkardı.

Bugün öğle saatlerinde Karaman'ın Çoğlu Köyü kavşağında durumundan şüphelenerek durdurdukları 2 şüphelinin üst aramasında ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait çok miktarda fişek ele geçirdi.

ޞüpheliler T.ޞ. (18) ve B.ޞ. (43) üzerinde 1 adet Vizör marka 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca ile 157 adet fişek yakalayan jandarma, şahıslarla ilgili tahkikatı genişleterek şüphelilerin evleri için arama kararı çıkarıldı.



Jandarma şüphelilerin evlerinde, uyuşturucu madde arama köpeği Paten (siyah) ve silah ve mühimmat bulmak üzere eğitilmiş bomba arama köpeği Atlas ile birlikte yaptığı aramada da 1 adet 9 mm çapında Baretta marka ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 42 fişek, 7 adet şarjör ve 250 gram kenevir tohumu, 6 gram kubar esrar ele geçirdi.

ޞahıslarla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Atlas Baretta marka Çoğlu Köyü fişek jandarma Karaman Karaman Jandarma Komutanlığı kenevir tohumu kubar esrar Paten ruhsatsız tabanca tabanca Vizör