CEEK ve LUNA Yorumları: 2 Altcoin Yükselecek mi?

TAKİP ET

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, piyasada yükseliş beklendiği iddia edilen CEEK ve LUNA coin’ler konusunda bir yazı kaleme aldı.

CEEK ve LUNA Yorumları

Birer kripto para haber sitesi olan COINTURK ve COINTURK NEWS’te de belirtildiği gibi Bitcoin (BTC) fiyatı ETF rallisine başlamadan önce CEEK Coin yeni yıllık dipler arıyordu. Peki güncel durum ne? Yazı hazırlandığı sırada fiyat 0,041 dolarda bulunuyor. BTC rallisi 0,047 doların test edilmesine kapı araladı. Ancak daha fazlası şimdilik yok. Dip bölgede cesur davrananlar dirençte satış fırsatı bulmuş olsa da 0,04 dolar üstü kapanışlar yeni zirvelere kapı aralayabilir.

0,42 dolar üstü haftalık kapanış ilk dönüş sinyali olacak ardından BTC izin verirse 0,046 dolar desteğe dönüşebilir. Sonrasında 0,052 ve 0,054 dolar dirençleri izlenecek. Dipten net bir dönüş ve parabolik yükseliş görmek isteyenler 0,065 doların hacimli biçimde aşılmasını bekleyecek.

Öte yandan Biri LUNA fiyatı bu hafta spekülatif fiyat geçmişine yakışır bir yükseliş yaşamadı. Belki de yatırımcılar daha iyi altcoinlerdeki spekülatif rallilere tetiklenmiştir? Do Kwon’un yerine gelen CEO şapkadan tavşan çıkaramadı. Tamamen yanmış bir fabrikayı ayağa kaldırmak zor bu yüzden Terra ekosistemi için umutlar her geçen gün azalıyor.

Ceek VR (CEEK) Nedir?

"Ceek Coin," kripto para dünyasında benzer bir isme sahip olan CEEK VR şirketinin kendi dijital varlığıdır. CEEK VR, sanal ve artırılmış gerçeklik (VR ve AR) içeriklerinin geliştirilmesi ve dağıtılması alanında faaliyet gösteren bir şirkettir. Şirket, VR teknolojisinin kullanıldığı konserler, etkinlikler, eğlence içerikleri ve eğitim materyalleri gibi uygulamalar üretmektedir.

Ceek Coin (CEEK), CEEK VR platformunun bir parçası olarak geliştirilen bir kripto para birimidir. Bu dijital varlık, CEEK VR'nin sanal gerçeklik içeriklerine ve etkinliklerine erişim sağlamak, içeriklerini satın almak ve platform üzerindeki işlemleri gerçekleştirmek için kullanılabilecek bir araç olarak hizmet verir. CEEK VR'nin kripto parası olan Ceek Coin, özellikle VR içeriklerini tüketmek ve bu içeriklere erişmek isteyen kullanıcılar arasında popüler olabilir.