Camı kırıp ateşe verdiler

TAKİP ET

Karaman'ın İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde park edildiği evin önünde bir araç kundaklandı

Karaman'ın İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde park edildiği evin önünde bir araç kundaklandı. Gürültüler üzerine aracın yakıldığını görerek dışarı çıkan araç sahibi, gözlerinin önünde yanan aracına ilk müdahaleyi kendisi yaptı.

34 S 7039 plakalı hafif ticari aracın penceresinin kırılarak ateşe verildiğini gören sahibi Abdullah İncefidan, çevreden yetişenlerin de yardımı ile yangını söndürmeyi başarsa da, neredeyse tamamen yanan koltuklar ve iç aksam nedeniyle araçta büyük hasar oluşarak kullanılamaz hale geldi.



Karaman Belediyesi İtfaiye ekiplerinin de tedbiren soğutma çalışmasında bulunduğu araçta yapılan incelemede, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin aracın camını kırdıktan sonra içine benzin dökerek ateşe verdiği belirlendi.

Araç sahibi Abdullah İncefidan'ın İstanbul'da yaşadığı ve bir süredir tedavi gören kardeşini, taburcu olduğu Konya'daki hastaneden alıp getirmek için Karaman'a geldiği öğrenildi.

Polis, kundaklama olayıyla ilgili faillerin yakalanması çalışması başlattı.

34 S 7039 Abdullah İncefidan ibrahim hakkı konyalı mahallesi istanbul Karaman Karaman Belediyesi İtfaiye ekipleri konya soğutma çalışması