Çağın mesleğinde deneyimli olabilmek

TAKİP ET

Özel kurslar; bilişim, meslek ve kariyer eğitimleriyle kursiyerlere kaliteli eğitim sağlayarak kurs bitiminde verdikleri sertifika ile kişileri meslek hayatına atılmalarını hızlandırıyor

Özel kurslar; bilişim, meslek ve kariyer eğitimleriyle kursiyerlere kaliteli eğitim sağlayarak kurs bitiminde verdikleri sertifika ile kişileri meslek hayatına atılmalarını hızlandırıyor. Kişi, istediği alanda eğitim alarak kariyerine başlangıç yapabilmektedir. Verilen kurslardan biri de hasta kayıt ve kabul mesleği olarak belirlenmiştir.

Eğitimin Detayı Nelerdir?

Hasta kayıt ve kabul mesleği eğitimi toplam 6 hafta sürmekle birlikte, bu 6 haftanın içinde 1 hafta uygulama eğitimi ve 5 hafta da teorik eğitim bulunmaktadır. Kursiyeler eğitimi gördükten sonra sınava tabi tutulmaktadırlar. Bu sınavlarda kursiyerlerin başarısız olma ihtimali yoktur.

Verilen eğitimin kalitesi ve detaylılığı neticesinde bireylerin neredeyse hepsi olumlu sonuçlar alacaktır. Eğitime katılan kursiyerler sınavdan sonra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı olmak üzere bir Hasta Kabul İşlemleri sertifkasına hak kazanmaktadırlar.

Sertifika Sahibi Olan Kursiyerler Nerede Çalışabilmektedir?


Sağlık ocakları

Poliklinikler

Tıp merkezleri

Hastaneler

Tüm sağlık kuruluşlarında çalışma imkanı bulabilmektedirler.

Eğitim Kişiye Hangi Yetkinlikler Sağlar?:

Özel kurslar aracılığıyla aldığınız eğitim sayesinde bir çok sağlık kuruluşunun kapısı size açılmaktadır. Hem iş istihdamı olarak katkı sağlanmasının yanı sıra hem de bireylerin meslek sahibi olma konusunda profesyonel ve deneyimli kadro ile kariyer yolcuğuna adım atmalarına vesile olunmaktadır.

Hasta kabul eğitiminde kursiyerler; randevu ve konuk kabulü ve sosyal hayatta iletişim konularında yetkinlik kazanırlar. Çünkü yapılan iş gereği bireylerden beklenen sağlık kuruluşlarına gelen hastaların kayıt işlemlerini aynı zamanda dokümantasyon işlemleri yönetilerek arşiv altına alınmasını sağlamaktır.

Bunun yanı sıra kursiyerler eğitim tamamlandıktan sonra döküman hazırlama, problem çözme, hasta ve tedavi hizmetleri ve doküman arşivleme konusunda yetkinlik kazanmış olurlar. Bireyler işe başladıklarında aldıkları kaliteli eğitim vesilesiyle iş hayatında herhangi bir zorluk yaşamazlar. Çünkü konulara önceden hakimdirler ve iş yönetmeleri daha kolay olmaktadır.

Bu şekilde yetkinlik kazandırılmış bireyler, kurum ve kuruluşlar açısından önem taşımaktadır. Çünkü yöneticiler işin ehli, işe hakim insanlarla çalışmak istemektedirler. Bu sertifikaya sahip bireyler alışma evresini çabucak geçmektedirler.

doküman arşivleme döküman hazırlama Hasta kabul eğitimi Hasta Kabul İşlemleri sertifkası hasta kayıt ve kabul mesleği Hasta kayıt ve kabul mesleği eğitimi hasta ve tedavi hizmetleri iş istihdamı kariyer eğitimleri Özel kurslar problem çözme