Bu evde ne var?

TAKİP ET

Karaman'da bir aile, 2 yıldır evleri ve araçlarına yapılan saldırılardan bezdirilmiş durumda

Karaman'da bir aile, 2 yıldır evleri ve araçlarına yapılan saldırılardan bezdirilmiş durumda.

Hisar Mahallesi, 451. Sokakta yaşayan Adıgüzel ailesinin aylardır süren, işkence haline gelmiş saldırılar nedeniyle hayatları cehenneme dönmüş durumda.

Geçtiğimiz günlerde evlerinin önüne park ettikleri servis minibüsü, kimliği belirsiz kişilerce kundaklanmış, itfaiyenin müdahalesi ile söndürülen araçta, maddi hasar meydana gelmişti.

Son olayın basına yansımasının ardından, Adıgüzel ailesinin yaşadığı sıkıntılı süreç de ortaya çıktı.



Ümit Adıgüzel ve Fadime Adıgüzel çifti, daha önce de defalarca benzeri saldırılara maruz kaldıklarını ancak saldırganların bir türlü yakalanamadığını ifade ettiler. Daha önce 2 kez minibüslerinin, 4 kez de evlerinin yakılmak istendiğini belirten aile, hayatlarından bezmiş durumdalar.



Evlerinin çeşitli bölgelerinde 4 kez yangın çıkarıldığı, araçlarının da araçlarının yakılmaya çalışıldığını söyleyen Adıgüzel çifti, bu evde 2,5 yıldır yaşadıklarını, evin önceki sahibinin de benzeri yangınlar nedeniyle sattığını ve eve yerleşmelerinden sonra kimliği belirlenemeyen kişilerin sürekli olarak sadırılarının devam ettiğini ifade ediyorlar.

Kundaklama saldırılarını yapanlara ilişkin kamera görüntülerinin de olmasına rağmen şüphelilerin yakalanamamış olmasının yeni saldırıların yaşanacağı anlamına geldiğini belirten aile, yetkililerden ev ve araçlarını yakmaya çalışan kişi ya da kişilerin artık bir an önce yakalanmasını istiyorlar.

Fadime Adıgüzel hisar mahallesi Karaman kundaklama Ümit Adıgüzel