Bu detaya inanamayacaksınız!

TAKİP ET

Karaman Kuaförler Odası Başkanı Selahaddin Pekoğlu'nun annesi Havva Pekoğlu'nun hayata dönüşünde akıllara durgunluk veren bir detay ortaya çıktı

Karaman Kuaförler Odası Başkanı Selahaddin Pekoğlu'nun annesi Havva Pekoğlu'nun hayata dönüşünde akıllara durgunluk veren bir detay ortaya çıktı.

Karaman’ın tanınmış simalarından Karaman Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Selahaddin Pekoğlu’nun annesi Havva Pekoğlu’nun 4 saat boyunca duran kalbinin yeniden atmaya başlamasıyla, Karaman halkı yeni bir mucizeye tanık olmuştu.

Konya’da yaptığı ziyaret esnasında namaz kılarken birden fenalaşan ve geçirdiği kalp kriziyle sevenlerini yasa boğan Havva Pekoğlu, kaldırıldığı Konya Medicana Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kalbi çalıştırılamamış ve yoğun bakımda tutulmaya devam edilmişti.

Yapılan tüm müdahaleler sonrasında sonuç alamayan yoğun bakım ekibini ve Havva Pekoğlu’nun sevenlerini içinde bulundukları üzücü durumdan, yaşadıkları bir mucize kurtardı; Havva Pekoğlu’nun kalbi dört saat sonra yeniden çalışmaya başlamıştı.

Durumuyla ilgili yaptığımız haber sonrasında ulaştığımız detay ise bizleri bir kez daha şaşkınlığa düşürdü.

Havva Pekoğlu’nun ailesinde yaşanan bu durum ilk değildi ve kardeşi Osman Kehya da birkaç yıl önce benzer bir rahatsızlıkla hastaneye kaldırılmış ve uzun bir aradan sonra kalbi yeniden atmaya başlamış.

Bugün oldukça sağlıklı bir halde yaşantısını sürdüren Osman Kehya yıllar önce bir mucizenin kahramanı olurken, kardeşi Havva Pekoğlu da benzer bir mucizenin kahramanı olmuş durumda.

Osman Kehya ve Havva Pekoğlu kardeşlere sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.

Havva Pekoğlu Karaman konya Kuaförler Odası Medicana Hastanesi Osman Kehya Selahaddin Pekoğlu