Bosna Hersek'te Hukuk Fakültesi Okumak Çok Kolay

TAKİP ET

Dikey geçiş olarak bilinen bu eğitim fırsatı ile öğrenciler hayal ettikleri hukuk fakültesi diplomasını sınav stresi yaşamadan alabiliyorlar

Dikey geçiş olarak bilinen bu eğitim fırsatı ile öğrenciler hayal ettikleri hukuk fakültesi diplomasını sınav stresi yaşamadan alabiliyorlar. Nasıl mı? Öncelikle okuduğunuz bölümün hukuk fakültesine geçiş için uygun olması. Bunun dışında hiçbir şart aranmadan Bosna Hersek Travnik üniversitesinde hukuk dikey geçiş programına katılabilirsiniz.

Travnik üniversitesi hukuk fakültesinde okuyan Türk öğrenciler eğitim boyunca dersleri Türk akademisyenlerden alacaklar. Türk hukuk tarihi de yine Türkçe olarak verilen derslerin başında yer alıyor. Neden Bosna Hersek? Çünkü Bosna Hersek ulaşım açısından kolay ve Türk kültürüne yakınlığı ile Türk öğrencilerin yabancılık ve zorluk çekmeden okuyabildikleri bir ülkedir.

Diğer bir sebep ise ülkede yurt dışı eğitimleri savaş sonrası toparlanmak için en önem verilen konuların başında yer almıştır. Buna bağlı olarak eğitim kalitesi de sürekli yükselmiştir. Bosna Hersek Travnik üniversitesi hukuk dikey geçiş diploması Türkiye ile denk sayılmakta ve oradan mezun olan öğrenciler ülkemizde kariyerlerine devam etme olanağına sahip olmaktadır. Sınav stresi olmadan girecekleri bölümü yalnızca iki yıl okuduktan sonra avukat olabilir isterlerse hakim ve savcı olabilmek için sınavlara yine Bosna Hersek Travnik üniversitesinde girebilirler.

Aynı Eğitim İle Aynı Kalite

Travnik üniversitesi hukuk dikey geçiş eğitim ücretleri daha ucuz ve ülkemizde alacağınız bir üniversite eğitiminden daha fazla değil. Hukuk dikey geçiş içinde hukuk fakültesi lisans programları ve dikey geçiş için ödeyeceğiniz ücret bir yılda yalnızca 2000 Euro olacaktır. Yurt dışı eğitimleri önceleri daha zahmetli iken şimdilerde öğrenciler bu konuda alacakları danışmanlık destekleri ile güvenilir bir şekilde eğitim hayatına başlayabiliyorlar.

Ülkemizde ve dünyada uluslararası alanda tanınan en güvenilir danışmanlık firması Eurostar hukuk dikey geçiş talepleri için de tüm öğrencilerle eşit bir şekilde ilgilenmektedir. Bu süreçte tüm detaylar öğrenciler için önemlidir. Konaklama, kayıt, yemek, pasaport başta olmak üzere oraya gitmeden tüm prosedürleri öğrenciler adına hazırlanması gerçekten çok önemlidir.

Öğrencilerin memnun kalacağı hukuk dikey geçiş olanağında konaklama yerleri ve ulaşım olanakları ile Eurostar farkını her zaman ortaya koymaktadır. Yani öğrenciler tüm işlemler halledilmiş olarak yalnızca valizlerini alıp yola çıkabilirler. Tüm dünyada adaleti temsil edip haklının hakkını savunmak için hukuk dikey geçiş yapan mezunlarına her zaman ihtiyaç vardır ve artık hukuk fakültesi okumak hiçbir öğrenci için hayal değil.

Sizin de hayaliniz hukuk fakültesi okuyup avukat, hakim ve savcı olmaksa o halde sunulan bu fırsatları mutlaka değerlendirmelisiniz. Uluslararası akreditasyonu ve eğitim kalitesi ile Bosna Hersek Travnik üniversitesi hukuk dikey geçiş sayesinde gidilmeye ve görülmeye değer üniversitelerin başında yer alıyor. Eurostar danışmanlık ile merak ettiğiniz tüm sorularınıza net ve doğru cevap alacaksınız.