Boğaziçi ve Başarı birleşti

TAKİP ET

Karaman'da 2001 yılından bu yana hizmet veren Başarı Eğitim Kurumları gün geçtikçe bünyesine yeni kurum ve sınıfları dâhil ederek ailesini büyütmeye devam ediyor

Karaman’da 2001 yılından bu yana hizmet veren Başarı Eğitim Kurumları gün geçtikçe bünyesine yeni kurum ve sınıfları dâhil ederek ailesini büyütmeye devam ediyor.

Akademik ve sportif başarılarla ilimizde zirvede yer alan, ulusal ve uluslararası platformlarda kazandığı derecelerle Karaman’ın adını en iyi şekilde duyuran Başarı Eğitim Kurumları, 2008 yılından bu yana ilimizde hizmet veren Özel Boğaziçi Eğitim Kurumlarını bünyesine dâhil ederek daha büyük bir aile oldu.



2001 yılında Ana sınıfı, İlkokul ve Ortaokul olarak eğitim hayatına başlayan Başarı Eğitim Kurumları 2015 yılında Konya yolu üzerindeki yaklaşık 25.000 m² dev kampüsüne taşınarak önce fiziki kapasitesini, ilerleyen yıllarda da başarılarını katlayarak büyümeye devam etmişti. 2016-2017 eğitim öğretim yılı ile birlikte kurum bünyesine Özel Başarı Anadolu Lisesi ve Özel Başarı Fen Lisesini dâhil ederek, başarılarına ortaöğretim bazında da devam etti.



Ülkemiz ve tüm dünyada yaşanan pandemi sürecine rağmen çalışma prensipleri, akademik çalışmaları ve başarılarından hiçbir şekilde taviz vermeyen Başarı Eğitim Kurumları büyümeye devam ederken Özel Boğaziçi Kurslarını bünyesine dâhil etti.



Özel Boğaziçi Kursları, Başarı Eğitim Kurumları bünyesinde yine aynı ismiyle faaliyetlerine devam edecek.

Başarı Eğitim Kurumları Karaman Özel Başarı Anadolu Lisesi Özel Başarı Fen Lisesi Özel Boğaziçi Eğitim Kurumları Özel Boğaziçi Kursları pandemi