Birlikte içip birbirlerine girdiler

TAKİP ET

Karaman'da dün gece birlikte alkol aldıkları belirlenen 2 kişi, birbirlerini ağır yaraladılar

Karaman'da dün gece birlikte alkol aldıkları belirlenen 2 kişi, birbirlerini ağır yaraladılar.

Sümer Mahallesinde meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre, birlikte alkol alan Abdullah D. (28) ve Cengiz Ali Y. (17) bir müddet sonra henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladılar.

Büyüyen tartışmada sinirlerine hakim olamayan Cengiz Ali. Y. tartıştığı Abdullah D.'ye cebinden çıkardığı bıçakla saldırdı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleri ile yaralanan Abdullah D. de eline geçirdiği bir sopa ile Cengiz Ali Y.'nin kafasına vurarak karşılık verdi.

Yaralı Cengiz Ali Y.'yi gören çevredekiler hemen hastaneye kaldırırken, başına aldığı ağır darbe nedeniyle ağır yaralı olduğu belirlendi.

Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan Abdullah D.'nin de aldığı bıçak darbeleri nedeniyle, durumunun ağır olduğu bilgi edinildi.

Başından ağır yaralı olan Cengiz Ali Y. kaldırıldığı özel hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Karaman Devlet Hastanesine sevk edildi.

Hayati tehlikeleri devam eden iki yaralının yakınlarının da zaman zaman hastanede tartıştıkları öğrenilen kavgayla ilgili polis incelemesi sürüyor.

ağır yaralı alkol bıçak Karaman karaman devlet hastanesi sümer mahallesi tartışma