Bir baba - oğul kavgası daha

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde kardeşini dövdüğü için tartıştığı 17 yaşındaki oğlu, babasını kalbinden bıçaklamış, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan 45 yaşındaki Fatih Kavas, hayatını ka

Geçtiğimiz günlerde kardeşini dövdüğü için tartıştığı 17 yaşındaki oğlu, babasını kalbinden bıçaklamış, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan 45 yaşındaki Fatih Kavas, hayatını kaybetmişti.

Talihsiz babanın toprağa verildiği gün, baba katili olan cinayet zanlısı oğul da adliyeye sevk edilmişti.

Karaman, yaşanan bu aile faciasının sarsıntısını henüz atlatamamışken, Güneyyurt'tan da bir baba oğul kavgasının bilgisi haber merkezimize ulaştı.

Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt Kasabasında aralarında bir süredir anlaşmazlık olduğu öğrenilen baba, tartışmalarının sonrasında oğlu tarafından saldırıya uğradı.

Gece 01:00 sıralarında babasına ait eve saldıran oğul, evin pencere ve kapısında büyük hasara neden olurken, herhangi bir yaralananın olmadığı öğrenildi.

Alkollü olduğu bildirilen oğulun babasına ait evin kapı ve pencerelerine taşla saldırarak kırdığı, olayla ilgili jandarma incelemesinin devam ettiği bildirildi.

ermenek Fatih Kavas güneyyurt Güneyyurt Kasabası Haber Merkezi jandarma Karaman saldırı