Beton kalıplardan ibaret olmayan bir okuluz

TAKİP ET

Karaman'ın basın mensupları ile bir araya gelen Osman Avcıoğlu, sıradan kreşlerin ötesinde bir okul oluşturduklarını söyledi

Karaman'ın basın mensupları ile bir araya gelen Osman Avcıoğlu, sıradan kreşlerin ötesinde bir okul oluşturduklarını söyledi.

Avcıoğlu Eğitim Kurumları Selçuklu ޞubesinde düzenlenen programla, Karaman gazetecileriyle buluşan Avcıoğlu, yenilen akşam yemeği sonrasında yaptığı açıklamalarla, okullarıyla ilgili bilgiler verdi.



2000 yılında kurulan ve 2014 yılından bu yana Karaman'da faaliyet gösteren Avcıoğlu Eğitim Kurumlarının, Karaman'ın dışında halen 3'ü Konya'da, 1'i de Aksaray'da olmak üzere 5 okulla hizmet verdiğini belirten Avcıoğlu, sektörde 17 yıllık birikimlerinin bulunduğunun altını çizdi.

Karaman'da, sonradan restore edilerek kreş haline getirilmiş bir binada değil, özel olarak kreş olarak projelendirilip, kreş olarak inşa edilmiş bir binada, profesyonel hizmet verildiğini söyleyen Osman Avcıoğlu, 22 farklı sınıfla, çocuklara daha nezih bir ortam sağlanarak İngilizce'den halk oyunlarına, jimnastikten, bitki yetiştirmeye kadar, isteğe bağlı olmak üzere değerler eğitimi olarak İslami bilgilerin de, profesyonel branş öğretmenleri tarafından öğrencilerine verildiğini belirtti.

Okulda öğrencilerin domates, biber, salatalık gibi sebzeleri yetiştirebildikleri mini organik bahçe oluşturduklarını ifade eden Avcıoğlu, öğrencilerin sebzeleri kendilerinin sulayıp, kendilerinin kopardığını, böylece çocukların yaparak, yaşayarak öğrendikleri bir ortam sağlandığını belirtti.



Kısa sürede Karaman'da geldikleri bu seviyeyi daha da yukarıya taşıyacaklarını söyleyen Avcıoğulları Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Osman Avcıoğlu, zaman zaman Karaman'dan kaynaklanan zorluklar yaşasalar da, hepsinin aşıldığını ve önümüzdeki dönemlerde Karaman'ın kendilerinin ismini daha çok duyacağını ifade etti.

Avcıoğlu Eğitim Kurumları Avcıoğlu Eğitim Kurumları Selçuklu Şubesi gazeteciler Karaman Osman Avcıoğlu