Belediye, tesisatçılarla anlaştı

TAKİP ET

Kaçak abone bağlantıları ve kayıt dışı su tesisatlarını engellemek için Belediye ve Tesisatçılar Odası protokol imzaladı

Kaçak abone bağlantıları ve kayıt dışı su tesisatlarını engellemek için Belediye ve Tesisatçılar Odası protokol imzaladı.

Karaman Belediyesi, Elektronik Elektrikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile, kaçak abone bağlantılarını engellemek ve kayıt dışı su tesisat ve abone işlemlerin önüne geçmek için anlaşmaya varıldı.

Karaman Elektronik Elektrikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ޞuayip Dik, Başkan Yardımcısı Mustafa Karaaslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Beke Ünüvar Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı ziyaret etti. Ziyarette; Karaman Belediyesi ile Elektronik Elektrikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında bir protokol imzalandı.



Sıhhi su tesisatçılarının su bağlantı işlemlerinin nasıl yapılacağını belirtmek için imzalan protokolle, kaçak abone bağlantılarının önüne geçilmesi ve kayıt dışı su tesisat ve abone işlemlerinin engellenmesi amaçlanıyor.

abone bağlantıları Ali Beke Ünüvar Elektronik Elektrikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası ertuğrul çalışkan Kaçak abone Karaman Karaman Belediyesi kayıt dışı kayıt dışı su tesisat ve abone işlemleri Mustafa Karaaslan protokol şuayip dik