Bekleyen polisten haberi olmayınca

TAKİP ET

Karaman'da son yıllarda artış gösteren uyuşturucu ticareti ile ilgili endişe verici rakamlar oluşmaya başladı

Karaman'da son yıllarda artış gösteren uyuşturucu ticareti ile ilgili endişe verici rakamlar oluşmaya başladı. Buna rağmen Karaman Emniyeti, uyuşturucuyla olan mücadelesinde hız kesmeden devam ediyor.

Güvenlik güçleri hemen hemen her gün yaptığı operasyonlarda tarlalarda yetiştirilmek için ekilen uyuşturucu hammadelerini kullanılamaz hale getirirken, devlet-vatandaş işbirliği sonucunda da şehir dışından Karaman'a sokulmak istenen uyuşturuculara da geçit vermiyor. Bunun bir örneği daha geçtiğimiz günlerde yaşandı.

Aldıkları bir ihbarı değerlendiren Karaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ޞube Müdürlüğü'ne (KOM) bağlı Narkotik Bürosu ekipleri M.A.A. adlı şahsın, İstanbul'a giderek, önemli ölçüde uyuşturucu maddeyi Karaman'a getireceği ve bu uyuşturucunun satışını yapacağının bilgisi üzerine harekete geçti.

Karaman ޞehirlerarası Otobüs Terminali'de önlem alan Narkotik ekipleri, öğleden sonra İstanbul'dan gelen bir otobüste arama yaptı. Yapılan aramada daha önce hakkında ihbar bulunan M.A.A.'nın üzerinde arama yaptı. ޞahsın üzerinde 3 gram, çantasında gizlenmiş halde 780 gram esrar maddesi bulundu.

Mahkemeye sevk edilmek üzere gözaltına alınan M.A.A. hakkında yürütülen tahkikat devam etmekte.

esrar Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Karaman Karaman Emniyet Müdürlüğü Karaman Emniyeti Karaman Şehirlerarası Otobüs Terminali kom narkotik Narkotik Bürosu uyuşturucu ticareti