Bebek bakımında hijyenik ürünler

TAKİP ET

Yeni doğan bebeklerin bakımlarının her anı özen istemektedir

Yeni doğan bebeklerin bakımlarının her anı özen istemektedir. Yeni anne baba olma heyecanını tadan çiftler de bebeklerinin bakımını en güzel şekilde gerçekleştirmek için tüm anlarında ellerinden gelen dikkati göstermektedir. Bebek bakımı esnasında dikkat ve özenin yanı sıra hijyen de en üst sıralarda olması gerekmektedir. Çünkü bebeklerin bünyeleri yetişkin bünyelerine göre mikroplara daha yatkın olduğundan hijyenin önemi bir kez daha ön plana çıkmaktadır.

Bebeklerin uzun yıllar boyunca kullandığı biberonlar en fazla kirlenen ve hijyen konusunda en çok dikkat edilmesi gereken ürünler arasında yer almaktadır. Bebeğin biberonu yere ve çeşitli yerlere sürmesi, bilinçsizce atması bakterilere davetiye çıkarmaktadır. Biberon temizliğinde annelere büyük kolaylık sağlayan biberon temizleyici ısıtıcılar bir diğer adıyla sterizilatör olarak da bilinmektedir.

Özel donanımlar ile inşa edilen bu biberon ısıtıcı ürünler tüm bakterilerden arınması için elde yıkamanın veya suda kaynatarak temizlemenin ötesinde hijyen sunmaktadır. Bu nedenden dolayı da bebek hijyen ürünleri arasında ilk akla gelen ürünlerden birini oluşturmaktadır.

Popüler Bebek Partileri

Anne ve baba adayları için bebek bekleme süreci oldukça heyecanlı geçmektedir. Yapılması gereken hazırlıkların yanı sıra bir de gelenek görenekler ile bu süreç giderek şölenli bir hal almaktadır. Son yıllarda Türk gelenekleri içerisinde olmayan ancak dünya genelinde popüler hale geldiği için herkes tarafından yapılan babyshower partisi de bunlardan bir tanesidir.

Ünlü isimlerin yapması ile sosyal medyada paylaşılan renkli görüntüler ile birçok kişi tarafından yapılan bir etkinlik haline gelmektedir. Eğlenceli süslemeler, renkli görüntüler ile bebek heyecanını sevdikleri çiftle paylaşmak için gerçekleştirilen bu etkinlik öte yandan doğum öncesinde stres atmak için de iyi bir seçenek olmaktadır.

Babyshower partisinde bebek için birçok hediye de gelmektedir. Birçok kişiyi "ne almalıyım" derdinden kurtaran kimi çiftler tarafından tercih edilen "istek hediye listeleri" de bu partilerin bir parçası haline gelmektedir. Yurt dışında yaygın olan bu gelenek anne baba adaylarının bebeklerinin ihtiyaçlarını tamamlamalarına yardımcı olmak ve hediye piştisi olmayı engellediği için birçok kişi tarafından da olumlu karşılanmaktadır.

Organizasyon şirketleri tarafından da organize edilen babyshower partileri, içeriğine göre evde veya özel mekanlarda, bir tema belirlenerek yapılabilen partiler arasında yer almaktadır.

babyshower partisi bebek Bebek bakımı bebek hijyen ürünleri biberon biberon temizleyici ısıtıcılar Biberon temizliği hijyen istek hediye listeleri Popüler Bebek Partileri sterizilatör Yeni doğan