Bayburt'ta neden en yüksek oy çıktı?

TAKİP ET

Referandum sonrası işte Bayburt

Referandum sonrası işte Bayburt.

Neden en yüksek oy çıktığını şimdi daha iyi anladınız mı ?

Meydanlarda davul zurna, karı kızla galibiyet sevinci yerine şükür namazı kıldılar. Keşke Aktekke meydanında da aynısını görebilseydik.

Bizler teşkilat terbiyesi ile yetiştik. Her toplantımız Asr suresi ile başlar, birbirimize yalnızca hayrı ve sabrı tavsiye eder Asr suresi ile bitirirdik.

Şimdi dönüp halinize bakın. Teşkilatlarda kumarbazlar yönetimde, başkalarının namusuyla uğraşıp bıçaklananlar, gece gündüz gazinodan çıkmayanlar, güya başarılarını Sertavul'da rakı sofralarında kutlayanlar.

Allah'tan başka kimseden korkumuz yok elhamdülillah. Biz konuştukça davaya zarar veriyorsun diyenler buyrun sonuç ortada. Haksızlık karşısında susan da dilsiz şeytandır. Siyasi beklentileri yüzünden yada ihale kaybetme endişesi ile susanlar dava adamı olmuş memlekette. Ama anlamadığımız nokta Allah dilerse imkansız hiçbir şey yoktur.

Susturamadınız, Aktekke'de meydan dayağı attınız. Aileme şerefime dil uzattınız. Rızkımla oynadınız. Bundan gayrı tek tek hepinizi ifşa edeceğim.

Oturduğunuz koltuklar kendinize ait mi zannediyorsunuz. Biz dava için Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyorsak ülkemin geleceği, bilinçli ve imanlı bir nesil umuduyla destekledik.

Siz koltuk ve ihale sevdalıları!!! Aldığınız mazlum ahları çıkmayacak mı sanırsınız??? Hadi bakalım bundan sonra hodri meydan. Hiç bir siyasi gelecek beklemedik. Olup olmaması da umrumuzda değildir. Müminin ahiret inancı, hesap günü terazisi vardır.

Gazinocu, tombalacı ve ırz düşmanları ile kol kola gezip Allah'ın huzuruna vardığınız da nasıl hesap vereceksiniz ???

Vallahi iki dünyada da davacıyım. Hem yetim hakkı yiyenlerden hem de gördüğü ve bildiği halde sessiz kalanlardan!!!