BAŞYAYLA'DA ŞÜPHELİ ÖLÜM

TAKİP ET

Başyayla'nın, Kirazlıyayla Mahallesinde bulunan su arıtma tesisi yakınlarından gelen bir ihbar ile harekete geçen güvenlik güçleri, yerde sırtüstü halde yatan bir erkek cesediyle karşılaştı

Başyayla'nın, Kirazlıyayla Mahallesinde bulunan su arıtma tesisi yakınlarından gelen bir ihbar ile harekete geçen güvenlik güçleri, yerde sırtüstü halde yatan bir erkek cesediyle karşılaştı.

Cesedin kimliği ile ilgili yapılan araştırma sonucunda maktulün 1956 doğumlu A.K.’ye ait olduğu bilgisine ulaşıldı.

Maktul üzerinde yapılan ilk incelemede, cesedin görünen yerlerinde darp ve cebir izlerinin olmadığının görüldü. Buna ek olarak olay yerinde çevresinde yapılan incelemeler sonucunda da olayla ilgili bir ize rastlanmadı.

Maktulün oğlu A.E.K’nin (38) ifadesine başvuran güvenlik kuvvetleri, alınan ifade sonucunda; A.K.’nın elma bahçesine gitmek için evden ayrıldığı ve aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen geri dönmeyince durumdan şüphelenerek babasını aramak için elma bahçesine gittiğinde, babasını yerde yatar bir halde bulduğu ve hemen 112 Acil Servis’i arayarak durumdan haberdar ettiği bilgisine ulaşıldı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekiplerinin yaptığı ilk muayene sonucunda A.K.’nin hayatını kaybettiğinin anlaşılması üzerine olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı ve halen devam etmekte olduğu açıklandı.

acil servis başyayla cebir darp Karaman kirazlıyayla