Başkan Pekoğlu yeniden aday

TAKİP ET

Karaman'da pek çok yöneticilik ve başkanlık görevinde bulunan Berberler Odası Başkanı Selahattin Pekoğlu, yeni dönemde de aday oldu

Karaman'da pek çok yöneticilik ve başkanlık görevinde bulunan Berberler Odası Başkanı Selahattin Pekoğlu, yeni dönemde de aday oldu.

Yunus Emre Camii Yaptırma Derneği de dahil olmak üzere pek çok sivil toplum örgütünde yöneticilik, başkanlık görevlerini başarıyla yapan Pekoğlu, 4 yıldır yürüttüğü Karaman Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına, yeni dönemde de göreve talip oldu.



Daha önce 4 yıl Berberler, Kuaförler, Güzellik Uzmanları ve Dövmeciler Odası Başkanlığı da yapan berberlik mesleğinin duayenlerinden Pekoğlu, 8 yıl yönetmininde aktif görev aldığı, 3 yıl başkan yardımcılığı görevini yürüttüğü Karaman Berberler ve Kuaförler Odasında, meslektaşlarına vereceği çok daha fazla hizmetin olduğunu ifade ederek, yeni dönemde destek istedi. Pekoğlu, halen yürütmekte olduğu görevinde, henüz hizmetlerini tamamlamadığının altını çizen Pekoğlu, meslektaşlarına verdiği hizmet sözü olduğunu ve yapılacak daha çok işleri olduğunu ifade etti.

Yaptığı çalışmaları ile takdir toplayan 47 yaşındaki Selahattin Pekoğlu, halen üniversite son sınıfta eğitimine de devam ediyor.

Berberler Odası Karaman Karaman Berberler ve Kuaförler Odası Selahattin Pekoğlu Yunus Emre Camii