Başkan Çalışkan, trafik uyarıları yaptı

TAKİP ET

Karaman'da artan trafik sorunları, sosyal medyayı aktif kullanan, Ertuğrul Çalışkan'ın da gündemine girdi

Karaman'da artan trafik sorunları, sosyal medyayı aktif kullanan, Ertuğrul Çalışkan'ın da gündemine girdi.

Trafik kazaları, trafiktekilerin kuralsızlıkları, saygısızlıkları Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ın da sabrını taşırmış olsa ki, sosyal hayatta yaşanan sorunları sosyal medya hesabından paylaşma kararı aldığını açıklayan Çalışkan, ilk olarak trafikle ilgili uyarılarda bulundu.



Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, çalışmalarının yanında, yaşanan sorunları da ele alan paylaşımlar yapmaya başlayacağını, Ekim ayı başında duyuran Başkan, vatandaşları kırmadan bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Sosyal mesajlarına, trafik konusuyla başlayan Başkan Çalışkan, sürücüleri yaya geçitlerinde yayalara karşı saygılı olmaya, süratli araç kullanmamaya, İsmet Paşa ve 30 metrelik yolu, gerekli olmadıkça kullanmamaya, araçlarını uygun yerlere ve nizami park etmeye, yüksek seli müzik dinlememeye, gereksiz korna çalmamaya davet eden paylaşımlarda bulundu.



Paylaşımları çok sayıda beğeni alan ve çokça paylaşılan Başkan Ertuğrul Çalışkan'ın uyarılarına sürücülerin ne kadar kulak verecekleri merak ediliyor.

ertuğrul çalışkan Karaman Karaman Belediye Başkanı Sosyal Medya Sosyal mesaj sürücüler uyarı