Başarı Koleji İl Geneli Sınavı yapıldı

TAKİP ET

Akademik ve sportif alanda Karaman'ın ismini ulusal mecralarda temsil ederek şehrimize artı değerler katan Başarı Kolejinin yaptığı sınava katılım oldukça yoğundu.

Başarı Koleji 4. Sınıflara Kayıt Kabul Sınavı Yaptı

Hem gelecek yıl Başarı Eğitim Kurumları'nda eğitim alacak öğrencileri seçmeye hem de indirimli öğrenim hakkı elde edecek öğrencilere yönelik her yıl düzenlenen 4. Sınıflar Kayıt Kabul Sınavı, yoğun bir katılımla yapıldı.

Yaşanan yoğunluğu, "Başarı Eğitim Kurumları Ailesi olarak bizleri hem heyecanlandırdı, hem de gururlandırdı" yorumu yapan Okul Müdürü Doğan Yeğin, pandemi süreci nedeniyle Bakanlığın aldığı bütün koronavirüs tedbirlerinin en ince ayrıntısına kadar uygulandığı Başarı Koleji'nin şehrimizde "Okulum Temiz Belgesi"ni alan ilk kurumlardan olduklarının altını çizerken, sınava girecek öğrencilerin başvurdukları andan itibaren her gün, sınav sabahı da dahil olmak üzere HES Kodu sorgulamalarının yapıldığını belirtti. 

Herhangi bir yoğunluk ve karmaşa yaşanmaması için, okul bahçesinden itibaren giriş ve çıkışların kontrol altında tutulduğu, okul dışında da güvenlik güçlerinin hazır bulunduğu sınavda, sınıfların da mesafe kuralları çerçevesinde dizayn edilerek, tekli sıra uygulaması ile kapasitenin yarıya düşürüldüğünü açıklayan Yeğin, sınav cevap anahtarının 17 Mart 2021 akşam saat 19.00 itibariyle instagram sayfasında yayınlanacağını, sınav sonuçlarının ise 19 Mart 2021 Cuma günü açıklanacağını bildirdi.