Başakşehir takımında 2 isim veda etti

TAKİP ET

Son yılların şampiyonluk yolunda etkili takımlarından olan Başakşehir, göstermiş olduğu başarılı oyunu ile taraflı tarafsız pek çok kişi tarafından ilgi ile takip ediliyor

Son yılların şampiyonluk yolunda etkili takımlarından olan Başakşehir, göstermiş olduğu başarılı oyunu ile taraflı tarafsız pek çok kişi tarafından ilgi ile takip ediliyor. Alınan başarılı sonuçlar sayesinde son iki sezonda da şampiyonluk yarışını son haftalara kadar kovalamayı başardılar. Hatta geçtiğimiz sezon son hafta ile liderlik şansını kaybettiler. Oyuncuların bu anlamda göstermiş oldukları başarılı oyunlar oldukça önem arz ediyor. Ancak performansını yetersiz olduğu düşünülen oyuncular ile yolların ayrılması ise devam ediyor. Bu anlamda Mehmet Batdal ve Egemen Korkmaz takımdan ayrılan isimler oldu. İki tecrübeli isim takım arkadaşlarına veda etti. Hangi takıma gidecekleri merak ediliyor.

Forvet Ve Orta Sahada Kayıp


Büyük umutlar ile takıma katılan iki isim göstermiş oldukları performans ile forma giymeyi başaramadılar. Tecrübeli ve savunma oyuncusu için önemli bir handikap ise takıma katılan güçlü oyuncular oldu. Egemen Korkmaz ve Mehmet Batdal bu anlamda takımda çok yer bulamadı. Forma şansı buldukları kısıtlı süreler içinde de kendilerini yeterince gösteremedikleri için yolların ayrılmasına karar verildi. Yönetimin oyuncuların yerini doldurmak için yapmış olduğu çalışmalarda hız kesmeden devam ediyor. Gelecek sezon şampiyonluğun kaçırılmaması için yoğun mücadele veriliyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda takımdan ayrılacak yeni isimlerin ortaya çıkması bekleniyor. Veda sayısının netleşmesi henüz kesin değil. Yetenekli oyuncular için gelen tekliflerin yönetim tarafından değerlendirildiğini de belirtelim. Kulüp tarafından yapılan açıklamada ise yolları ayrılan oyuncular için başarılar dilendi.

Gelecek Sezon Hedefleri Yapılıyor


Takımdan ayrılan oyunculara yenilerinin eklenmesi kaçınılmaz görünüyor. Kuşkusuz takımın çok daha iyi bir performansa sahip olması için yeni oyuncular gerekiyor. Aynı zamanda Arda Turan’ın almış olduğu yüksek sayıdaki cezada teknik heyeti düşündüren konular arasında. Bu anlamda yapılacak olan her transferin önemi yüksek oluyor. Giden oyuncuların yanından kalan oyuncularda konuşuluyor. Bu arada Emre Belözoğlu ile 1 yıllık daha sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Arda Turan Başakşehir Egemen Korkmaz Emre Belözoğlu Mehmet Batdal şampiyon