Bakan Kacır: Türkiye'nin kalkınmasına hız vermeye devam edeceğiz

TAKİP ET

ANKARA, (DHA)- SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, haziran ayı sanayi üretimi verilerine ilişkin, "En yüksek artış yüksek teknoloji ürün grubunda gerçekleşti

SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, haziran ayı sanayi üretimi verilerine ilişkin, En yüksek artış yüksek teknoloji ürün grubunda gerçekleşti. Katma değerli üretim, istihdamı destekleyici adımlar ve ihracatla Türkiye'nin kalkınmasına hız vermeye devam edeceğiz dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sanayi üretim istatistiklerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Kacır, Sanayicilerimiz güçlü üretimi sürdürüyor. Haziran ayında sanayi üretim endeksi yıllık yüzde 8,3 arttı. Aylık yükseliş yüzde 0,7 olarak kaydedildi. En yüksek artış yüksek teknoloji ürün grubunda gerçekleşti. Katma değerli üretim, istihdamı destekleyici adımlar ve ihracatla Türkiye'nin kalkınmasına hız vermeye devam edeceğiz ifadelerini kullandı.