Bacağa sıkmanın intikamını almışlar

TAKİP ET

Facebook paylaşımı nedeniyle bir şahısın bacaklarından yaralanmasının ardından karşı saldırı yapıldı

Facebook paylaşımı nedeniyle bir şahısın bacaklarından yaralanmasının ardından karşı saldırı yapıldı.

C.A. adlı şahısın facebook paylaşımında hakaret ettiği gerekçesi ile bacaklarından yaraladığı H.Y.'nın hayati tehlikesi bulunuyordu.

Olay yerinden kaçan C.A.'in babası M.A.'in Yenimahalle Mahallesindeki ikametine av tüfeği ile ateş edilmesi ile ilgili soruşturmada silahlı saldırının 42 EHE 97 plakalı kiralık bir araç ile yapıldığını tespit eden polis, ikamete ateş açılmasından önce de ikamet sahibinin yeğeni A.A. adlı şahısın polise müracaatını belirledi.

A.A.'in bahsi geçen kiralık araca tüfek gösterilmek suretiyle zorla bindirilerek H.Y.'ın ikametine götürülüp evin önünde M.A.Y. ve araç içindeki şahıslar tarafından darp edildiği iddiasıyla polise şikayetçi olduğunu belirleyen polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Karaman polisinin konuyla ilgili olarak Beyazkent Mahallesinde bir ikamette yaptığı aramada, olayın şüphelisi olan ve hakkında uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 4 yıl 2 ay ile kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan 4 yıl olmak üzere 8 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.A.Y. adlı şahısı yakaladı.

A.A.'in yönlendirmesi ile şüpheliler M.K. ve M.Y.K. isimli şahısların karşı tarafa yönelik eylem yapacağını bilgi edinen polis ekipleri, mezarlık içerisinde şüphelilerin bulunduğu otomobili yakaladı.

Polis otomobil içerisinde 1 adet şarjörlü Magnum marka av tüfeği, 1 adet 6136 sayılı kanun kapsamına giren bıçak ile 8 adet av tüfeğine ait fişek de ele geçirdi.

ޞüphelilerin ifadelerine müteakip serbest kaldığı öğrenilirken, hakkında yakalama kararı bulunan M.A.Y. gözaltına alındı.

Polisin konuyla ilgili soruşturması devam ediyor.

42 EHE 97 6136 sayılı kanun av tüfeği beyazkent mahallesi bıçak darp Facebook fişek hapis cezası Karaman kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma Magnum polis saldırı silahlı saldırı uyuşturucu ticareti yapmak yenimahalle mahallesi