Ayrancılılar arabaşı etkinliğinde buluşacaklar

TAKİP ET

2006 Yılında İstanbul'da kurulan Karaman Ayrancı Ambar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin her yıl merakla beklenen geleneksel arabaşı gecesi 19 ޞubat'da yapılıyor

2006 Yılında İstanbul'da kurulan Karaman Ayrancı Ambar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin her yıl merakla beklenen geleneksel arabaşı gecesi 19 ޞubat'da yapılıyor.

400 civarında üyesiyle, sürekli olarak düzenlenen ve beğenilen etkinlikleriyle Karaman'ın en aktif derneklerinden olan Karaman Ayrancı Ambar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, her yıl Ayrancı'a düzenlenen Hıdırellez ޞenlikleri'ne de oldukça yoğun katılım sağlayarak adeta Ayrancılıların birlik beraberliğinin sembolü olmuş durumda.

Düzenlediği her etkinliğe çok kalabalık katılımlar sağlayan Derneğin bu yıl ayrıca düzenlediği Bulgur Gecesi de çok yoğun ilgi görmüştü.

Her yaz Çanakkale gezileri gibi çeşitli kültürel faaliyetler yapan Ayancılılar, İstanbul Üniversitesi ve TEMA ile işbirliği yaparak düzenlenen bilgilendirme konferansları ile birlikte "Termik Santrale Hayır" imza kampanyası da başlatmışlardı.

Karaman Ayrancı Ambar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 10. Geleneksel Arabaşı Etkinliği bu yıl 19 ޞubat 2017 Pazar günü saat 18:30'da İstanbul Bağcılar Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.

ambar köyü arabaşı ayrancı ayrancılılar Bağcılar bulgur gecesi etkinlik imza kampanyası istanbul istanbul üniversitesi Karaman kültür merkezi tema termik santrale hayır yardımlaşma ve dayanışma derneği