Ayrancı'dan anlamlı kampanya

TAKİP ET

Ayrancı Kaymakamlığı ve Ayrancı Belediyesi, Afrin'de şehit olan askerlerin aileleri için kampanya başlattı

Ayrancı Kaymakamlığı ve Ayrancı Belediyesi, Afrin'de şehit olan askerlerin aileleri için kampanya başlattı.

Ayrancı Kaymakamı Mustafa Türkcan ile Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı'nın önderliğinde başlatılan kampanyaya İl Genel Meclisi Üyeleri, mahalle ve köy muhtarları, siyasi parti ile başkanları, daire müdürleri ve STK temsilcileri de destek veriyor.

"Anadolu insanının şehidine verdiği kıymetin daha net gözükmesi adına" bu kampanyayı başlattıklarını ifade eden Yüksel Büyükkarcı, Zeytin Dalı Operasyonunda ve diğer bölgelerde şehit düşen askerlerin ailelerine destek vermek istediklerini belirtti.



Devletin şehit ailelerine gereken desteği vermesine rağmen, kendilerinin de dayanışmayı pekiştirmek, ebediyete kadar gönüllerde yaşadıklarını ifade etmek istediklerini söyleyen Büyükkarcı, 18 Mart'a kadar sürecek kampanyaya nakdi yardım yapmak isteyenler için Ziraat Bankasında bir hesap oluşturulduğunu söyledi.

Köylerden küçükbaş hayvan vererek kampanyaya katılma talepleri geldiğini söyleyen Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, bu taleplerin Karaman Koyun, Keçi yetiştiricileri Birliğince paraya çevrilip, belirlenen banka hesabına nakit olarak aktarılmak suretiyle kabul edileceğini dile getirdi.

Elden yapılacak yardımların da makbuz karşılığında yapılacağı kampanyada toplanacak yardım, şehit askerlerin ailelerine ulaştırılacak.

Kampanyaya katkıda bulunmak isteyenler için Ayrancı Ziraat Bankası şubesinde açılan hesabın İBAN numarası: TR16 0001 0013 4328 5826 1650 70

Afrin ayrancı Ayrancı Belediyesi kampanya Karaman Karaman Koyun Keçi yetiştiricileri Birliği Mustafa Türkcan Şehit şehit aileleri Yüksel Büyükkarcı Zeytin Dalı Operasyonu ziraat bankası