Atletlere bağımlılık mücadelesi anlatıldı

TAKİP ET

Gündüzlü Atletizm Eğitim Merkezi öğrencilerine yönelik, madde bağımlılığı ile mücadele yöntemleri bilgilendirmesi yapıldı

Gündüzlü Atletizm Eğitim Merkezi öğrencilerine yönelik, madde bağımlılığı ile mücadele yöntemleri bilgilendirmesi yapıldı.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü şube müdürü Aydın Kaya, antrenörler Murat Yurdadön, Mevlüt İnanır, Ümmühan Karaçadır'ın da katıldığı seminerde İl Milli Eğitim Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürülüğü Rehber Öğretmeni Ramazan Çakıcı ve İl Sağlık Müdürlüğünden psikolog Hakan Yalçın da katıldı.

Konferansta, rehber öğretmen Çakıcı tarafından bağımlılık yapan maddelerin zararlarına dikkat çekilerek, öğrencilere sağlıklı yaşam önerilerinde bulunuldu.



Psikolog Hakan Yalçın ise, ailelerin madde bağımlılığının önlenmesi noktasında büyük rol alması gerektiğine vurgu yaparak, çocukların bu kötü alışkanlıklardan uzak tutulabilmesi için yapılması gerekenleri anlattı.

Seminerde ayrıca, sigara, alkol, uyuşturucu madde ve teknoloji bağımlığının zararları ile madde bağımlığının çocuklar üzerindeki belirtileri anlatılarak öğrencilere madde bağımlılığının belirtilerini gösteren kısa filmler gösterildi.

aydın kaya bağımlılık yapan maddeler Gündüzlü Atletizm Eğitim Merkezi Hakan Yalçın Karaman kötü alışkanlıklar madde bağımlılığı mevlüt inanır murat yurdadön Ramazan Çakıcı sağlıklı yaşam Ümmühan Karaçadır