Ateşleyici Yeterlilik Sınavı

TAKİP ET

Patlayıcı Ateşleyici Yeterlilik Belgesi almak isteyenler için yazılı sınav ve mülakat tarihi açıklandı

Patlayıcı Ateşleyici Yeterlilik Belgesi almak isteyenler için yazılı sınav ve mülakat tarihi açıklandı.

Patlayıcı Madde Ateşleyici Yeterlilik Belgesi Verilmesi Esas ve Usüllerinin Belirlenmesi hakkındaki Yönetmelik, 11 Temmuz 2002 gün ve 24812 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti.

Yönetmelik hükümlerine göre 13'üncüsü düzenlenecek olan C Sınıfı Ateşleyici Yeterlilik Belgesi yazılı sınavının 29 Nisan 2018'de yapılacağı açıklandı.

Ankara'da yapılacak olan sınavın belirtilen günde saat 10'da, mülakat sınavının da 30 Nisan - 5 Mayıs 2018 tarihleri arasında yine Ankara'da yapılacağı bildirildi.

Karaman Valiliği'nden yayımlanan yazılı açıklamada, C Sınıfı Ateşleyici Yeterlilik Sınavına katılmak isteyenlerin, en geç 12 Nisan 2018 günü saat 17.00’ye kadar Karaman Emniyet Müdürlüğü Silah ve Patlayıcı Maddeler ޞube Müdürlüğüne müracaat etmelerinin gerektiği hatırlatıldı.

ankara C Sınıfı Ateşleyici Yeterlilik Belgesi Karaman Karaman Emniyet Müdürlüğü karaman valiliği mülakat sınavı Patlayıcı Ateşleyici Yeterlilik Belgesi resmi gazete Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğü yazılı sınav Yönetmelik