Asayiş çalışmaları takdir topluyor

TAKİP ET

Karaman Asayiş ޞube Müdürlüğü başarılı çalışmalarıyla takdir toplamaya devam ediyor

Karaman Asayiş ޞube Müdürlüğü başarılı çalışmalarıyla takdir toplamaya devam ediyor.

Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş ޞube Müdürlüğü, Karaman'da huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

8 - 10 Kasım tarihleri arasında yapılan planlı çalışmalarda 2 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız tüfek, bu silahlara ait fişekler ele geçiren Asayiş ekipleri, ele geçirilen silahlarla ilgili 10 şahıs hakkında da adli tahkikat başlattı.



Karaman'da 4 farklı hırsızlık olayına karışan, başka şehirlerde de hırsızlık suçlarına karıştıkları tespit edilen 3 kişi yakalanmış ve dün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi.

Asayiş ޞube ekiplerinin yürüttükleri çalışmayla dün 2 şahıs daha yakalandı ve sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son 24 saatte düzenlenen güvenlik ve asayiş uygulamalarında 510 araç sorgulanırken, 89 araca Karayolları Trafik Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerince yasal işlem yapıldı. 18 aracın trafikten men edildiği uygulamalarda 31.565 TL idari para cezası kesildi.

Asayiş Şube Asayiş Şube Müdürlüğü cezaevi hırsızlık Karaman Karaman Emniyet Müdürlüğü Karayolları Trafik Kanunu ruhsatsız tabanca ruhsatsız tüfek yasal işlem