Artık 2. Lig'deler

TAKİP ET

Karaman Yunus Emre Ortaokulu Spor Kulübü satrançta 2

Karaman Yunus Emre Ortaokulu Spor Kulübü satrançta 2.Lig'e yükselme başarısı elde etti.

Türkiye Satranç Federasyonunun Konya'da düzenlediği Kulüpler Satranç Şžampiyonası ve Birinci ve İkinci Lig müsabakalarında gösterdiği performansla bir üst lige yükselen Yunus Emre Ortaokulu SK'de başarının sevinci yaşanıyor.

[caption id="attachment_16836" align="alignnone" ] Yunus Emre Orta Okulu Spor Kulübü[/caption]

8 - 15 Temmuz tarihlerinde Konya'da yapılan müsabakalarda 13 masa puanı toplayan Yunus Emre Ortaokulu SK, şampiyonada 4. olarak artık Türkiye Satranç 2. Ligi'nde mücadele etme başarısı gösterdi.

Karaman Doğukışla GSİK da aynı şampiyonada elde ettiği 14 masa puanı, lig ikincisi ile eşit puana ulaşıp üçüncü sırada yer almış ve Türkiye Satranç 1. Ligi'ne yükselmişti.

[caption id="attachment_16833" align="alignnone" ] Doğukışla Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü[/caption]

Doğukışla SK böylece, Karaman Sağlık Spor Kulübü ve Karaman Masterler Spor Kulübü ile birlikte 1. Lig'de Karaman'ı temsil edecek.

16 - 23 Temmuz tarihlerindeki 1. Lig müsabakalarında Masterler SK 11 masa puanı ile ligi 5'nci, Sağlık Spor Kulübü de topladığı 10 masa puanı ile 8. sırada tamamladı.

[caption id="attachment_16837" align="alignnone" ] Yunus Emre Orta Okulu Spor Kulübü[/caption]

[caption id="attachment_16833" align="alignnone" ] Doğukışla Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü[/caption]

[caption id="attachment_16834" align="alignnone" ] Doğukışla Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü[/caption]

Doğukışla GSİK Karaman Karaman Masterler Spor Kulübü Karaman Sağlık Spor Kulübü konya satranç Türkiye Satranç 1. Ligi Türkiye Satranç 2. Ligi türkiye satranç federasyonu Yunus Emre Ortaokulu SK