Antrenörlerimize Federasyon görevi

TAKİP ET

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü atletizm antrenörleri Ümmühan Karaçadır, Murat Yurdadön ve Cihan Güç, Avrupa ve Dünya ޞampiyonaları için çalışacaklar

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü atletizm antrenörleri Ümmühan Karaçadır, Murat Yurdadön ve Cihan Güç, Avrupa ve Dünya ޞampiyonaları için çalışacaklar.

Karaman'ın başarılı antrenörlerinden Murat Yurdadön, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Atletizm Teknik Kurul Başkanlığına seçilirken, Ümmühan Karaçadır Orta Mesafeler Teknik Kurul Üyeliğine, Cihan Güç ise Atmalar Teknik Kurul Üyeliğine getirildi.

TÖSSFED bünyesinde görev alacak antrenörlerin ilk hedefi 2017-2018 IPS Dünya ޞampiyonası. Antrenörlerimiz yine yaklaşan 2018 INAS Avrupa ޞampiyonası, 2019 IPS Dünya ޞampiyonası ve en büyük organizasyonlardan olan 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda ülkemiz adına katılacak sporcuları yetiştirerek bayrağımızı göndere çektirmek için ter dökecekler.

2018 INAS Avrupa Şampiyonası 2019 IPS Dünya Şampiyonası 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları Atletizm Teknik Kurulu cihan güç Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü IPS Dünya Şampiyonası Karaman murat yurdadön TÖSSFED Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Üm