Antalya'da Karaman gecesi

TAKİP ET

Muratpaşa Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen Ankara Karamanlılar Derneği Türk Sanat müziği Korosu konseri çok kalabalık bir izleyici topluluğu tarafından izlendi

Muratpaşa Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen Ankara Karamanlılar Derneği Türk Sanat müziği Korosu konseri çok kalabalık bir izleyici topluluğu tarafından izlendi.

ޞef Hasan Eylen yönetimindeki koro yaklaşık 3 saat süren konserinde beğeniyle izlenirken zaman zaman ayakta alkışlandı.



Konsere Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, İstanbul Karamanlılar Vakfı başkanı Suat Sözer, Anadolu Dernekler Platformu başkanı, genel sekreteri ve üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ve Antalyalılar büyük ilgi gösterdiler.

Gecede Antalya Karamanlılar Derneği Başkanı Emrah Kıvanç Mısırlıoğlu, Antalya Karamanlılar Derneği'nin "Karaman Misafir Evi" projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.



Karaman'dan organ nakli için gelen hasta ve yakınlarına konaklama hizmeti vermesi hedeflenen misafir evi yapılması planlarını anlatan Mısırlıoğlu, en kısa sürede bu projeyle ilgili adım atılmasını planladıklarını söyledi.

Düzenlenen konser nedeniyle de Ankara Karamanlılar Derneği Başkanı Veli Bozkır'a, Ankara Karamanlılar Derneği Türk Sanat Müziği Korosu sanatçılarına, Muratpaşa Belediyesi'ne ve katılımcı konuklara teşekkürlerini ifade etti.

Anadolu Dernekler platformu Ankara Karamanlılar Derneği Antalya Antalya Karamanlılar Derneği Büyükşehir Belediye Emrah Kıvanç Mısırlıoğlu Hasan Eylen Hasan Kaçmaz İstanbul Karamanlılar Vakfı Karaman Misafir Evi konser Kültür Salonu Muratpaşa organ nakli S