Ameliyatsız popo kaldırma estetiği

TAKİP ET

Estetik görünüme önem veren kadınların farklı sebeplerle popo görünümünden memnun olmamaları, onları popo kaldırma estetik operasyonlarına yöneltiyor

Estetik görünüme önem veren kadınların farklı sebeplerle popo görünümünden memnun olmamaları, onları popo kaldırma estetik operasyonlarına yöneltiyor. Peki, popo kaldırma operasyonu ameliyatsız yapılabilir mi?

Düz kalçalarından, sarkık poposundan ve buna benzer deformelerden rahatsızlık duyan kişiler çareyi popo kaldırma estetiğinde buluyor. Çeşitli teknikleri bulunan bu uygulamanın oldukça başarılı sonuçlar elde ettiğini de belirtmeliyiz.

Cerrahi hiçbir işleme gerek duymadan ameliyatsız popo kaldırma estetiğinda aquafilling tekniği kullanılır. Böylece herhangi bir silikon ya da kesi-dikiş işlemine ihtiyacınız olmaz. Bu yöntemde dolgu maddesinden yararlanarak popoya hastanın arzu ettiği şekil verilebilir. Ortalama 45 dakika süren bu işlemde enjeksiyon ön plandadır. Kişiye lokal anestezi verilir, ağrı ve acı olmadan istenilen dolgun popo görünümüne kavuşulur. İşlem sonrasında enfeksiyon riski olmadığı için antibiyotik kullanmanıza da gerek kalmaz. Aynı gün içerisinde günlük hayatınıza istirahat etmeden dönmeniz de mümkündür. Operasyonun kalıcılık süresi kişiden kişiye değişmekle birlike ortalama 5 senedir.

POPO KALDIRMA ESTETİK YÖNTEMLERİ


Kişiye hem fiziksel hem de psikolojik olarak olumlu katkılar sağlayan popo kaldırma estetik operasyon çeşitleri şu şekildedir:


Yağ enjeksiyonu

Dolgu

Protez

Yukarıda saydığımız seçenekler arasında en çok tercih edilen yağ enjeksiyon yöntemi oluyor. Burada, hastanın bel, karın gibi bölgelerinden alınan fazla yağ dokuları popo bölgesine kaldırma işlemine destek olacak şekilde enjekte edilir. Bu şekilde birey hem fazla yağlarından kurtulmuş olur hem de arzu ettiği dolgun popoya kavuşmuş olur. İki yıla kadar kalıcılığını koruyan bu popo kaldırma tekniği, istenildiği taktirde tekrarlanabilir.

Popo kaldırma ameliyatlarından biri da dolgu yöntemi ile yapılır.Yağ enjeksiyonundan sonra en çok tercih edilen bu teknikte, kullanılmasına karar verilen dolgu maddesi, kişinin istediği ölçüde poposunu dolgunlaştıracak şekilde kullanılır. Böylece düz bir kalçadan dolgun popo görünümüne geçiş sağlanır.

Protez yönteminde ise tercih edilen silikon açılan kesiler sayesinde popoya yerleştirilir. Kalçaya istenilen görünümü veren bu protezler, meme estetiğindeki benzerleri gibi pek çok alternatife sahiptir. Bu yöntem ile birlikte kişinin poposu daha dolgun, yuvarlak ve yumuşak bir hal alır.