Amcaoğlundan silahla saldırı

TAKİP ET

Karaman'da bir işyerinde çıkan tartışmada bir şahıs amcasının oğluna tüfekle saldırdı

Karaman'da bir işyerinde çıkan tartışmada bir şahıs amcasının oğluna tüfekle saldırdı.

Karaman Yeni Sanayi Sitesinde bir işyerinde tartışan amcaoğullarından biri diğerine tüfekle ateş açtı.

İşyeri sahibi mağdur İ.Y.'in iddiasına göre oğlu R.Y. ve yeğeni N.Y., işyerinde kalan telefonuna cevap verilmemesi sebebi ile ağız münakaşası yaptılar.

İşyerinden ayrılarak bir süre sonra elinde tek kırma av tüfeği ile tekrar dönen yeğeni, elindeki tüfeği işyerinin camından içeri doğrultarak "Çık dışarıya, sıkacağım!" bağırdı.

İ.Y. tüfeğin namlusundan tutarak engellemeye çalışsa da N.Y. tüfeği ateşleyince saçmalar işeyerindeki vitrin camı ve malzemelere isabet ederek zarar verdi.

İ.Y. ve oğlu R.Y. işyerinden dışarıya çıktıkları sırada N.Y. tüfeği bir kere daha ateşledi ancak saçmalar iki şahısa da isabet etmeyince kimse yaralanmadı.

İşyerinde tahminen 500 lira civarında hasar oluştuğu belirtilen olay sonrasında şüpheli tek kırma tabir edilen tüfeği ve 1 adet av tüfeği fişeğini kendi rızası ile polise teslim etti.

Polisin aldığı ifadesinde şüphelinin amcasının oğlu ile tartışmaları nedeniyle tüfekle saldırıyı kendisinin gerçekleştirdiğini kabul ettiği öğrenilirken, N.Y.'in çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı bildirildi.

amcaoğulları av tüfeği fişeği Karaman polis tek kırma tüfek tüfekle saldırı Yeni Sanayi Sitesi