Alkali Su Nedir? Ne İşe Yarar?

TAKİP ET

Alkali su, vücuttaki asidik durumu engelleyerek sindirim sistemi problemlerini, diyabet (şeker hastalığı), tansiyon ve benzeri hastalıklarından vücudu korumak için önemli bir durumdur

Alkali su, vücuttaki asidik durumu engelleyerek sindirim sistemi problemlerini, diyabet (şeker hastalığı), tansiyon ve benzeri hastalıklarından vücudu korumak için önemli bir durumdur.

İnsan vücudunun ihtiyacı olan ve alması gereken su türü alkali su olmalıdır. Çünkü vücuda alınan her su hücrelerin içine girecek emilimi kolaylaştıracaktır. Alkali su içme durumunda vücutta bulunan ve artık katılaşmış olan yağları atabilir, kanın pıhtılaşmasını engelleyebilir ya da kalp krizi riskini en aza indirgeyebilirsiniz. Böylece kan dolaşımınız en üst seviyede olmuş olacaktır.

Alkali su enerjiyi arttırır, algıyı arttırma özelliği sayesinde daha net düşünebilmeye yardımcı olur, kronik rahatsızlıkların oluşmasına engel olur, yağ hücrelerinin daha kolay parçalanmasına yardımcı olur, kolonun ve iç organların temizlenmesine büyük etkisi olmakla birlikte cildi nemlendirir ve daha kolay kilo vermede etkisi olduğu bilinmektedir.

Alkali Su Nasıl Olur?

Suyu alkali hale getirmek için https://www.thelifecoshop.com sitesinden yardım alabilir, sipariş vererek siz de sağlıklı su tüketmeye başlayabilirsiniz.

Alkali su